Seekly, νέα υπηρεσία διαδικτυακού video speed dating

Ιδανική πρόταση για όσους δυσκολεύονται να βρουν ταίρι είναι η νέα υπηρεσία γνωριμιών Seekly. Οι χρήστες συμμετέχουν σε online ραντεβού διάρκειας 5 λεπτών στα οποία συνομιλούν με χρήση κάμερας και σε περίπτωση που το πράγμα πάει καλά, ανταλλάσουν πληροφορίες για να συνεχίσουν τις επαφές και στην πραγματική ζωή.

Η υπηρεσία αντιστοιχεί το χρήστη με ανθρώπους που βρίσκονται σε ακτίνα 100 μιλίων από τον ίδιο και απορρίπτει αυτούς που δεν πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει (προς το παρόν αυτά είναι ηλικία, τοποθεσία και καπνιστής/μη καπνιστής). Στο Seekly δεν υπάρχουν ερωτηματολόγια και λοιπά τεστ συμβατότητας, διότι σύμφωνα με την εταιρεία "ο χρήστης καλό θα είναι να γνωρίσει τον άνθρωπο και όχι το προφίλ του".

Προκειμένου να σπάει ο πάγος και να αποφευχθούν τυχόν άβολες στιγμές παύσης στη συζήτηση, ο κάθε χρήστης βλέπει τις πληροφορίες που ο έταιρος χρήστης έχει αναφέρει για τον εαυτό του και αναλόγως του κάνει ερωτήσεις και συνεχίζει την κουβέντα.

Προς το παρόν το Seekly βρίσκεται σε beta έκδοση και προσφέρεται δωρεάν (εδώ) αλλά από τις αρχές του επόμενου έτους θα διατίθεται έναντι ημερήσιας, εβδομαδιαίας ή μηνιαίας συνδρομής στα $3.99, $7.99 και $29.99 αντίστοιχα.

Loading