Σαρκοζί και στελέχη της Sony κατεβάζουν πειρατικό περιεχόμενο!

Είναι αυτονόητο ότι εταιρείες όπως οι Sony, Fox, Universal και RIAA (Recording Industry Association of America) είναι ενάντια στην πειρατεία καθώς πλήττει ολοένα και περισσότερο τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη αποκάλυψη, ανάμεσα σε αυτούς που καταφεύγουν στο παράνομο κατέβασμα αρχείων συγκαταλέγονται και αρκετά στελέχη των παραπάνω εταιρείων όπως επίσης και ο ...Νικολά Σαρκοζί!

Η συγκλονιστική αποκάλυψη προέρχεται από την ιστοσελίδα Youhavedownloaded.com η οποία κατόρθωσε να ανιχνεύσει IP adresses από τα γραφεία των Sony, Fox, Universal, RIAA αλλά και του Γάλλου Πρωθυπουργού.

Όσον αφορά ειδικά την RIAA, εντοπίστηκαν 6 IP adresses καθώς και το περιεχόμενο που κατέβασαν. Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνονται τα albums των Jay-Z και Kanye West, οι πέντε πρώτες seasons του Dexter και ένα επεισόδιο Law and Order SVU!

Όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα, στις βάσεις δεδομένων της βρίσκονται καταγεγραμμένα τα δεδομένα 55 εκατομμυρίων χρηστών που έχουν κατεβάσει παράνομο υλικό, ενώ οι χώρες που κατέχουν την πρωτιά στην πειρατεία είναι οι Κίνα, Η.Π.Α,, Ισπανία, Μ. Βρετανία και Ταϊβάν.

[πηγή dailymail]
Loading