Η ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης SlotApp, τώρα και σε Android [Video]

Έλληνες δημιουργοί μας καλούν να μπούμε σε έναν κόσμο κλειδωμένων, κυριολεκτικά θολών προφίλ και να κάνουμε νέες γνωριμίες παίζοντας. Μέσα από το SlotApp, διασκεδάζουμε, «δείχνουμε τις ικανότητές μας άλλα και «ξεκλειδώνουμε» πληροφορίες για τα άλλα προφίλ…

Πώς παίζεται;

Κάθε φορά που κερδίζω ένα παιχνίδι, μαθαίνω κάτι για τον άλλον παίκτη. Κάθε φορά που κερδίζει ο άλλος παίκτης, μαθαίνει εκείνος ένα δικό μου στοιχείο. Μέχρι να καταφέρουμε να τα μάθουμε όλα ο ένας τον άλλον και να γίνουμε #Keychain!

Τότε ξαφνικά μπορούμε να μιλάμε, καθώς ανοίγεται για εμάς η ευκαιρία για chat. (Το chat είναι η επιβράβευσή μας, για να εξελίξουμε τη γνωριμία αυτή…).

Το SlotApp φαίνεται να είναι κάτι διαφορετικό, μετά από καιρό… Καθώς συνδυάζει παιχνίδι, μυστήριο και ανταγωνισμό μαζί με νέες γνωριμίες. Είναι η πρώτη εφαρμογή που επιβραβεύει γυναίκες και άνδρες καθώς παίζουν, για να καταφέρουν να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους!

*Τα παιχνίδια του είναι αρκετά κατανοητά και διασκεδαστικά, καθώς πρόκειται για ερωτήσεις γνώσεων γενικού περιεχομένου και μίνι παιχνίδια ταχύτητας, προσοχής και μνήμης.

  • Κατεβάστε το SlotApp δωρεάν στο App Store
  • Κατεβάστε το SlotApp δωρεάν στο Google Play
Loading