SmartThings, το σύστημα που υπόσχεται να κάνει τον κόσμο σου πιο "έξυπνο" [Video]

Το SmartThings είναι ένα νέο project που μόλις ξεκίνησε το ταξίδι του στο KickStarter και μέχρι στιγμής γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Σύμφωνα με την περιγραφή, πρόκειται για ένα σύστημα που συνδέει όλα τα φυσικά αντικείμενα του πραγματικού κόσμου στο Internet και επιτρέπει στο χρήστη να τα παρακολουθεί, να τα χειρίζεται και να αλληλεπιδρά μαζί τους από τον υπολογιστή ή το smartphone του.

Έχοντας στη διάθεση του μια μεγάλη γκάμα αισθητήρων, το SmartThings γνωρίζει κάθε στιγμή αν μια συσκευή είναι στην πρίζα ή όχι, αν μια πόρτα είναι ανοιχτή ή κλειστή, αν κάποιος άνθρωπος ή ζώο βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο χώρο ή αν υπάρχει κίνηση στο δωμάτιο.

Συνδέεται με πόρτες, θερμοστάτες, διακόπτες, συναγερμούς φωτιάς, αισθητήρες υγρασίας/δόνησης κ.α. και ειδοποιεί το χρήστη για οτιδήποτε και αν συμβαίνει στο σπίτι ή τη δουλειά του, επιτρέποντας του παράλληλα να προγραμματίζει και να χειρίζεται τα αντικείμενα της επιλογής του από απόσταση.

Το SmartThings έχει ξεπεράσει ήδη κατά πολύ το ποσό-στόχο των $250.000 ($390.000!) ενώ υπολείπονται άλλες 24 μέρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το προϊόν στην τιμή των $174 από εδώ. Δείτε και το σχετικό video:

Loading