Το 'έξυπνο' στρώμα που προδίδει τους άπιστους [Video]

Το πρώτο «έξυπνο» στρώμα-κατάσκοπος κατασκευάστηκε στην Ισπανία και ενημερώνει μέσω κινητού τον σύζυγό ή τη σύζυγό σας ότι κάνατε απιστία!

smarttress

Στην εποχή που όλα τα πράγματα γίνονται «έξυπνα», δεν μπορείς να εμπιστευθείς πια ούτε το ίδιο το στρώμα σου. Ισπανική εταιρεία δημιούργησε το πρώτο στρώμα στον κόσμο, το οποίο καταγράφει μέσω 24 ηλεκτρονικών αισθητήρων, κάθε «ύποπτη» δραστηριότητα που γίνεται πάνω του και ενημερώνει τον απατημένο ή την απατημένη σύζυγο στο κινητό τηλέφωνο μέσω ειδικής εφαρμογής.

Ο εκπρόσωπος Χοσέ Αντόνιο Μουίνος της κατασκευάστριας εταιρείας Durmet δήλωσε ότι το στρώμα με την ονομασία Smarttress έρχεται να καλύψει μια ανάγκη, με δεδομένη την αύξηση των απιστιών στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ισπανία, όπου το...σπορ ανθεί.

Το στρώμα κοστίζει περίπου 1.500 ευρώ, έχει πενταετή εγγύηση και μπορεί να αγορασθεί με άκρα εμπιστευτικότητα, ώστε να μην γνωρίζει το έτερον ήμισυ ότι δεν πρόκειται για κοινό στρώμα, αλλά για...κατάσκοπο. Αυτό είναι μάλλον αναγκαίο, αφού η τεχνολογία του στρώματος φέρει την εντυπωσιακή ονομασία «Σύστημα Ανίχνευσης Εραστών».

Το στρώμα, που εξωτερικά μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο, δημιουργεί σε πραγματικό χρόνο ένα τρισδιάστατο χάρτη ανάλογα με την πίεση που ασκείται πάνω του από τις διάφορες κινήσεις. Στη συνέχεια, στέλνει τα στοιχεία στο κινητό του/της συζύγου.

«Το προϊόν μας θα φέρει γαλήνη του νου σε άνδρες και γυναίκες, όχι μόνο στη διάρκεια της νύχτας, αλλά επίσης της μέρας, όσο είσθε στη δουλειά σας», δήλωσε ο Μουίνος, σύμφωνα με τη βρετανική «Daily mail». Μάλλον θα διαφωνούσε κανείς με τη δήλωσή του περί γαλήνης...

Αν κανείς δεν θέλει να μπει στα έξοδα ενός στρώματος-κατασκόπου, αλλά παρόλα αυτά τον τρώνε οι υποψίες για το ταίρι του, έχουν ήδη αναπτυχθεί εφαρμογές «ηλεκτρονικού ντεντέκτιβ», όπως οι mCouple (της βρετανικής εταιρείας mSpy) και Couple Tracker.

Τέτοιες εφαρμογές επιτρέπουν στον/στην σύζυγο να παρακολουθεί τα τηλεφωνήματα, τα ηλεκτρονικά μηνύματα, τις κλήσεις στο Skype, τις αναρτήσεις στο Facebook, τις κινήσεις του συντρόφου μέσω GPS κ.α.

[via NEWS247.gr]

Loading