Snap Poetry: Διαγωνισμός για τα ολοκαίνουρια Samsung Galaxy J5 και J7

[Δ.Τ.]

Έναν «ποιητικό» και διασκεδαστικό διαγωνισμό επέλεξε η Samsung Electronics Hellas για τα νέα Galaxy J7 και J5. O διαγωνισμός «Snap Poetry» προτρέπει το κοινό να απαγγείλει ποιήματα εμπνευσμένα από τα χαρακτηριστικά των νέων smartphones: τη φωτεινή κάμερα 13 MP, τον ομοιόμορφο μεταλλικό σχεδιασμό, τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και το ραδιόφωνο.


Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό «Snap Poetry» θα πρέπει να ακολουθήσουν τρία απλά βήματα:

  • Επιλέγουν το ποίημα που θέλουν να απαγγείλουν στο Snapchat, μεταξύ αυτών που προτείνονται.
  • Σώζουν στο κινητό τους το βίντεο που δημιούργησαν στο Snapchat
  • Ανεβάζουν το βίντεο στο Instagram με τα hashtags #GalaxyJ #SnapPoetry

Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτομάτως στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα χαρίσει 5 Samsung Galaxy J5 και 5 Samsung Galaxy J7. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 4 Αυγούστου στις 15:00.

Ανεξαρτήτως της κλήρωσης και αποκλειστικά κατά την περίοδο διάρκειας του διαγωνισμού, όλοι οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν 10% έκπτωση για την αγορά smartphones της σειράς J (2017). Θα πρέπει να επιλέξουν μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού το ηλεκτρονικό κατάστημα των επίσημων συνεργατών της Samsung που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό «Snap Poetry» και τους όρους συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.samsung.com/gr/snappoetry/

Loading