Snapchat: Νέα λειτουργία σου επιτρέπει τον διαμοιρασμό των Stories παντού (και έξω από την εφαρμογή)

Το Snapchat προσπαθεί να αντέξει τον ανταγωνισμό (και τις αντιγραφές) του Instagram και γι' αυτό ετοιμάζει τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής με την προσθήκη νέων λειτουργιών. Μία από αυτές είναι και η δυνατότητα να μοιραστείς τις ιστορίες που ανεβάζεις οπουδήποτε με link που οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Snapchat.

Επομένως, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν τα links των ιστοριών τους μέσω email, μέσω γραπτού μηνύματος και μέσω όλων των κοινωνικών δικτύων. Στόχος της Snap Inc. είναι να προσελκύσει περισσότερους χρήστες στην υπηρεσία της για να την γνωρίσουν.

Η επιλογή share θα είναι εφικτή στις Public Stories (Official Stories, Our Stories και Search Stories), με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα διαμοιρασμού περιεχομένου από πιστοποιημένους λογαριασμούς (π.χ. celebrities) και γενικότερα οποιαδήποτε ιστορία είναι δημόσια.

Η πρόσβαση στην επιλογή Share γίνεται από την κατηγορία Discover. Εκεί θα εμφανίζονται τα share links αν κρατήσεις πατημένο το δάκτυλο επάνω σε κάποια ιστορία και θα ισχύουν για 24 ώρες για τις Official Stories, και για 30 ημέρες για τις Our Stories και Search Stories.

Προς το παρόν, η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά, ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

[via]

Loading