So.cl, το κοινωνικό δίκτυο της Microsoft με ανανεωμένη εμφάνιση και νέες λειτουργίες

Ένα χρόνο πριν η Microsoft ανακοίνωσε το κοινωνικό της δίκτυο, So.cl, απευθυνόμενο κυρίως σε μαθητές και σπουδαστές και αφού παρέμεινε για αρκετούς μήνες σε closed beta τον περασμένο Μάιο άνοιξε τις πύλες του για όλους.

Τώρα, η εταιρεία αποφάσισε να καταστήσει το κοινωνικό της δίκτυο πιο ανταγωνιστικό ανανεώνοντας την εμφάνιση του και εμπλουτίζοντάς το με νέες λειτουργίες. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft:

"Το feed του Socl είναι αυτή τη στιγμή ταχύτερο και καλύτερο με την κεντρική σελίδα να εμφανίζει μόνο τα posts σου. Μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να εμφανίζονται σε 2 ή 3 στήλες ή ακόμα και να βλέπεις τα posts χωρίς να είσαι καν συνδεδεμένος στην υπηρεσία."

Στη σελίδα προφίλ των χρηστών εμφανίζονται οι πληροφορίες, τα posts και τα ενδιαφέροντά τους. Επιπλέον μπορούν να δημιουργούν τις αγαπημένες τους playlists και να παρακολουθούν video μαζί με τους φίλους τους στο κοινωνικό δίκτυο.

Πάντως ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, η Microsoft δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής στον αριθμό των χρηστών του So.cl και επιμένει ότι σκοπός του δεν ήταν να ανταγωνιστεί αλλά να συνυπάρξει με τα υπάρχοντα social networks.

Αναλυτικότερα για τις αλλαγές του So.cl μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Loading