Sony 1000X: Η νέα σειρά ασύρματων ακουστικών της εταιρείας [IFA 2017]

[Δ.Τ.]
  • Το Φθινόπωρο 2017 φέρνει την κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου σε τρία νέα στυλ ακουστικών
  • Παγκόσμια πρώτη της εφαρμογής appγια ακουστικά αποτελεί η λειτουργία Adaptive Sound Control. Αυτή η λειτουργία αναγνωρίζει τι κάνετε, αν στέκεστε, περπατάτε, βρίσκεστε στο λεωφορείο και αυτόματα αλλάζει τις προτιμώμενες ρυθμίσεις εξουδετέρωσης θορύβου για αυτήν τη δραστηριότητα
  • Παγκόσμια πρώτη για τη λειτουργία Atmospheric Pressure Optimising, η οποία αναλύει την ατμοσφαιρική πίεση του περιβάλλοντός σας και στη συνέχεια βελτιστοποιεί την απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου των ακουστικών

Η Sony κυκλοφορεί τρεις νέες εκδοχές ασύρματων ακουστικών με κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου στη σειρά 1000X, ώστε να δραπετεύετε από το θόρυβο γύρω σας και να επικεντρώνεστε στη μουσική που θέλετε να ακούσετε.

Ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι τα ασύρματα ακουστικά WF-1000X, απαλλαγμένα από καλώδια, που εφαρμόζουν άνετα στα αυτιά σας, ενσωματώνοντας, παράλληλα, κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου. Το στυλ “behind-the-neck” των WI-1000X σχεδιάστηκε για τον πρακτικό και έξυπνο χρήστη που μετακινείται, στον οποίο αρέσει να ακούει μουσική όσο ταξιδεύει. Τα ακουστικά WH-1000XM2 είναι τα καινούργια κορυφαία ακουστικά headband-styleμε εξουδετέρωση θορύβου, που προσφέρουν μια σειρά από νέες λειτουργίες, και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας για μια καθηλωτική ακουστική εμπειρία ακρόασης και περισσότερες επιλογές προσαρμογής του ήχου στο περιβάλλον σας.

Με τη νέα εφαρμογή Sony | Headphones Connect η καινούργια σειρά ακουστικών 1000X, σας προσφέρει περισσότερη ευελιξία στην προσαρμογή των ήχων που θέλετε να ακούσετε. Η λειτουργία Adaptive Sound Control, για πρώτη φορά στον κόσμο σε ακουστικά, σας παρέχει ελευθερία στον έλεγχο του ήχου που βγαίνει από τα ακουστικά σας. Σας επιτρέπει να εξατομικεύετε τις ρυθμίσεις Noise Cancelling και Ambient Sound και τις προτιμήσεις σας στην εφαρμογή ώστε να αλλάζουν αυτόματα, ανάλογα με το που χρησιμοποιείτε τα ακουστικά και τι θέλετε να ακούσετε.

Με τα WH-1000XM2 και τα WI-1000X απολαμβάνετε, επίσης, για πρώτη φορά τη λειτουργία Atmospheric Pressure Optimizing, η οποία χρησιμοποιεί αισθητήρες για να αναγνωρίζουν την πίεση του αέρα γύρω σας και βελτιστοποιούν την εξουδετέρωση του θορύβου ανάλογα.

Αυτές οι δυο καινούργιες έξυπνες ακουστικές εμπειρίες είναι εφικτές χάρη στην SENSE ENGINE μια ενσωματωμένη τεχνολογία των μοναδικών τεχνικών επεξεργασίας και ανάλυσης ακουστικών σημάτων της Sony. Αυτή η τεχνολογία παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε έναν ήχο, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής και του περιβάλλοντος ήχου, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Πραγματικά ασύρματος μινιμαλισμός με τα WF-1000X

Χάρη στον καινοτόμο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους μπορείτε να ακουμπάτε τα κομψά και άνετα καλύμματα των WF-1000X στα αυτιά σας, να ρυθμίζετε τη μουσική σας και να σταματήσετε τον κόσμο γύρω σας. Χωρίς καλώδια θα κινήστε με ελευθερία απλά και απρόσκοπτα.

Με οδηγό 6 χιλ., ο ήχος που βγαίνει από αυτά τα ακουστικά είναι δυναμικός, παρά το μικροσκοπικό μέγεθός τους. Μόλις τα βγάλετε από τη θήκη τους, ενεργοποιούνται αυτόματα και συνδέονται στην τελευταία συσκευή με την οποία είχαν συνδεθεί – βάλτε τα στα αυτιά σας και ξεκινήστε.

Φορτίστε τα WF-1000X στην κομψή θήκη φόρτισης και απολαύστε μέχρι και 9 ώρες χρήσης. Με τα WF-1000X θα χαρείτε την άνεση, τη λειτουργική κομψότητά τους, καθώς και τον ήχο που παραμένει σταθερός, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ακουστικά WI-1000X για τους σοφιστικέ τύπους

Αυτά τα κομψά ακουστικά behind-the-neck, με εξουδετέρωση θορύβου, αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο όσων θέλουν να προσθέσουν φινέτσα και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις τους και στα επαγγελματικά τους ταξίδια, καθώς και στα ταξίδι με αεροπλάνο, χάρη στη λειτουργία βελτίωσης της ατμοσφαιρικής πίεσης.

Τα WI-1000X ήρθαν για να φέρουν λειτουργικότητα και κομψότητα στην καθημερινότητά σας μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού τους, απόδειξη για αυτό είναι το σύστημα διαχείρισης των καλωδίων και οι δονήσεις που σας ειδοποιούν για τις εισερχόμενες κλήσεις. Η διάρκεια μπαταρίας φτάνει μέχρι και 10 ώρες, με ασύρματη σύνδεση, ή μέχρι και 14 ώρες μέσω ενσύρματης σύνδεσης ήχου με την κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου.

Το υβριδικό σύστημα οδήγησης με BA και δυναμική μονάδα οδήγησης 9 χλστ. παρέχει τον καλύτερο δυνατό ήχο στα αυτιά σας μαζί με μια πληθώρα άλλων ηχητικών λειτουργιών, όπως τα High Resolution Audio, LDAC, DSEE HX και S-Master HX.

Ανεβείτε επίπεδο με τα ακουστικά WH-1000XM2

Τα ακουστικά με στήριγμα κεφαλής WH-1000XM2, εκμεταλλευόμενα όλες τις βραβευμένες λειτουργίες των MDR-1000X, και προσθέτοντας κι άλλες, έχουν να σας προσφέρουν την κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου σε συνδυασμό με τη μοναδική λειτουργία Ambient Sound, το Personal NC Optimizer και τη λειτουργία Quick Attention.

Αν ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο, η νέα λειτουργία Atmospheric Pressure Optimizing, που αναλύει την ατμοσφαιρική πίεση γύρω σας και βελτιώνει την απόδοση της εξουδετέρωσης θορύβου, θα σας προσφέρει μεγάλη άνεση στην πτήση σας.

Η διάρκεια της μπαταρίας τους έχει αυξηθεί στις 40 ώρες με καλώδιο ήχου ή μέχρι τις 30 ώρες με ασύρματη χρήση. Διαθέτουν επίσης τη λειτουργία ταχείας φόρτισης Quick Charging, για 70 λεπτά διάρκειας της μπαταρίας, με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα 1000XM2 σας όπου κι αν βρίσκεστε, στο αεροπλάνο ή στο δρόμο για τη δουλειά σας.

Ελέγξτε τις αισθήσεις σας με το κινητό σας

Η εφαρμογή Sony | Headphones Connect περιλαμβάνει πολλές έξυπνες λειτουργίες της Sony για να προσαρμόσετε κατάλληλα την ακρόασή σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή με κάθε ένα από τα ακουστικά της σειράς και ελέγξτε με ευκολία τις λειτουργίες μέσω της κινητής σας συσκευής.

Loading