Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το SmartBand της Sony [Video]

sony_smartband

Μετά την αρχική παρουσίαση του SmartBand στην CES 2014 η Sony μας δίνει σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο της εγχείρημα στις φορετές συσκευές. Συγκεκριμένα, μαθαίνουμε ότι τόσο το SmartBand όσο και η συνοδευτική εφαρμογή Lifelog θα γίνουν διαθέσιμες στο ευρύ κοινό τον Μάρτιο του 2014 σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή.

To SmartBand έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τρεις άξονες: Lifelogging, Wearing Smart και Life tools. Πρόκειται για μια νέα εμπειρία χρήσης που κάνει τη ζωή πιο διασκεδαστική και ευχάριστη. Το SmartBand συνδέεται στη συσκευή σας μέσω NFC ή Bluetooth και σε συνδυασμό με την εφαρμογή μπορείτε να δείτε την δραστηριότητά σας, πού πήγατε, τι φωτογραφίες έχετε τραβήξει και πως επικοινωνείτε με τον κόσμο. Το Lifelog θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και θα κάνει προτάσεις ώστε να λαμβάνετε καλύτερα τις μελλοντικές σας αποφάσεις.

Το SmartBand μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, για ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων, tweets κτλπ από το κινητό σας ενώ μπορείτε να ελέγξετε τις βασικές λειτουργίες αναπαραγωγής, παύσης και αλλαγής μουσικών κομματιών. Τέλος, επειδή ο πυρήνας του SmartBand είναι αποσπώμενος αναμένουμε να δούμε αρκετές προτάσεις από άλλους κατασκευαστές που θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε το δικό σας μοναδικό στιλ.

Loading