SoundBlasterX Pro-Gaming: Η ολοκληρωμένη gaming σειρά της Creative

[Δ.Τ.]

Την ολοκληρωμένη gaming σειρά της SoundBlasterX Pro-Gaming παρουσίασε χθες, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η Creative, καινοτόμος εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας, σε συνάντηση με δημοσιογράφους και συνεργάτες. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο auditorium του New York College στο πλαίσιο της συνεργασίας της ετιαρείας με τον εκπαιδευτικό οργανισμό.

Η SoundBlasterX Pro-Gaming σειρά υπόσχεται στους gamers μοναδικές αποδόσεις και πρωτόγνωρη gaming εμπειρία.  Επενδύοντας στο νέο Aurora Reactive Lighting System, που διαθέτει ambient-reactive led φωτισμό 16.800.000 χρωμάτων, η Creative δημιούργησε ένα ξεκάθαρο gaming πεδίο ψυχαγωγίας συνδυάζοντας cross-compatible συσκευές και δημιουργώντας μοναδικές κονσόλες φωτισμού εμπνευσμένες από φυσικά φαινόμενα.

SoundBlaster Siege M04 - Precision gaming mouse

Το κατασκευασμένο για επαγγελματικού επιπέδου gaming SIEGE M04 - συνδυάζοντας τέλεια την εργονομία με τις τεχνολογικές λεπτομέρειες - διαθέτει σένσορα PixArt PMW3360 IR LED και 32-bit high-speed MCU, ταχύτητα απόκρισης 1ms και μέγιστο DPI 12000.

Sound BlasterX Vanguard K08 - RGB mechanical gaming keyboard

Σχεδιασμένο για παίκτες που θέλουν κορυφαίες επιδόσεις, το VANGUARD K08 είναι το πρώτο Gaming μηχανικό πληκτρολόγιο της Creative. Διαθέτει ειδικά κατασκευασμένους μηχανικούς διακόπτες PRES (Perceive-React-Execute Switch) που η creative ανέπτυξε σε συνεργασία με την OMRON - επαγγελματικά σχεδιασμένους έτσι ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα και κατά τη διάρκεια του gaming αλλά και κατά τη διάρκεια απλής πληκτρολόγησης.

Sound BlasterX KATANA - Customizable 24-bit Hi-Res Gaming Under-Monitor Audio System

Το εντυπωσιακό Sound BlasterX Katana, είναι ένα πανέμορφο ασύρματο soundbar με RGB Lighτning, 7.1 virtual Surround sound, Dolby Digital decoding, MicroSD slot και ότι άλλη υποδοχή μπορεί να φανταστεί κάθε gamer.

Sound BlasterX Kratos S5 - Customizable 2.1 USB Audio Gaming Speakers with RGB lighting

Το Sound BlasterX Kratos S5 με 2.1 υψηλής πιστότητας USB ηχεία με RGB lighting υπόσχεται την απόλυτη gaming εμπειρία. Με τους ισχυρούς 4'' δορυφορικούς drivers και το subwoofer driver 6,5'' προσφέρει καθαρό ήχο με έμφαση στη λεπτομέρειες και βαθιά μπάσα. Συνδέοντας το κάποιος στο PC του με USB απολαμβάνει υψηλής ποιότητας ψηφιακή αναπαραγωγή ήχου 24-bit / 96kHz.

Sound BlasterX Kratos S3 - Analog 2.1 Gaming Speakers

Απογειώνει την ηχητική εμπειρία στο gaming αφού είναι σχεδιασμένο ώστε να παράγει γεμάτο όγκο, καθαρό και λεπτομερή ήχο, το Sound Blaster X Kratos S3 θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη αφού μεταξύ άλλων δίνει τη δυνατότητα να παραμετροποιήσετε τον ήχο με όποιο τρόπο θέλετε χάρη στο δωρεάν παρεχόμενο λογισμικό.

Sound BlasterX H7 Tournament Edition - HD 7.1 Surround Sound Gam ing Headset with Dual Sound Signature

Το Sound BlasterX H7 Tournament Edition διαθέτει αναβαθμισμένους 50mm FullSpectrum drivers, που είναι συντονισμένοι για καλύτερη πιστότητα και σαφέστερη, πιο δυνατή και ακριβέστερη αναπαραγωγή 7.1 ήχου.

Sound Blaster Η5 Τournament Edition - Professional Analog Gaming Headset

H “Pro” gaming πρόταση Sound Blaster Η5 Τournament Edition δεν ξεχωρίζει μόνο για την άνεση, το ελάχιστο βάρος, τα απαλά ear cups και την υψηλή αντοχή, αλλά και για την εκπληκτική απόδοση του ήχου, η οποία είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσει την gaming ακουστική εμπειρία του χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες για την Creative στο http://en.europe.creative.com/ και στη σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/CreativeLabsGreece/

Loading