Star Wars Battlefront 2: Δείτε το χορταστικό 10λεπτο gameplay για το εκπληκτικό multiplayer mode [Video]

Μπορεί η EA να έβαλε στο επίκεντρο του Star Wars Battlefront 2 το single player mode, παρόλα αυτά, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και στο multiplayer. Η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά στην Gamescom 2017 το Starfighter Assault mode, το οποίο υποστηρίζει έως και 24 παίκτες.

Στο Starfighter Assault mode θα βρούμε κλασικά οχήματα και διαστημικά σκάφη του Star Wars, όπως το Millenium Falcon, και θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κλασικούς χαρακτήρες όπως ο Yoda, ο Luke Skywalker, ο Darth Maul κ.ά.

Η ιστορία του Star Wars Battlefront 2 ακολουθεί την Inferno Squad, μια ομάδα τριών ατόμων που εκτελεί μυστικές αποστολές για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Iden Versio, διοικήτρια της ομάδας που αποτελεί την επιτομή του στρατιώτη έχοντας μεγαλώσει μέσα στην στρατιωτική ακαδημία και έχοντας βιώσει την καταστροφή του Death Star από τον πλανήτη Endor. Την ομάδα της συμπληρώνουν ο Hask, ένας φανατικός υπέρμαχος της Αυτοκρατορίας και των πρακτικών της, και ο Del, ένας πεπειραμένους ταξιδευτής του γαλαξία που μεγάλωσε στον πλανήτη Coruscant και είναι σαφώς πιο χαβαλές.

Το Star Wars Battlefront 2 κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου για Windows PC, PS4 και Xbox One.

Loading