Star Wars Battlefront 2: Νέο trailer αποκαλύπτει την ιστορία του single player campaign

Ένα νέο trailer για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο Star Wars Battlefront 2 έρχεται να μας αποκαλύψει αρκετές λεπτομέρειες για την υπόθεση του single-player campaign. Η δημοσίευση του έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης D23 της Disney το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου μεταξύ άλλων είδαμε και το AR headset που βρίσκεται στα σκαριά από τη Lenovo.

Όπως δηλώνει ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Mark Thompson, ο κόσμος του Star Wars δεν έχει αναλυθεί ποτέ από την πλευρά της Αυτοκρατορίας και αυτόν ακριβώς το σκοπό έρχεται να εξυπηρετήσει το Battlefront 2. Στο παιχνίδι θα δούμε την ανθρώπινη πλευρά των Imperials και τη δομή της Αυτοκρατορίας εκ των έσω. Γι' αυτό δημιούργησαν μια δραματική ιστορία που θα μας δώσει μια καλή εικόνα για το πως είναι να ζεις στους κόλπους της ειδικά τώρα που έχει βγει από τη μέση ο Αυτοκράτορας.

Η ιστορία του Star Wars Battlefront 2 ακολουθεί την Inferno Squad, μια ομάδα τριών ατόμων που εκτελεί μυστικές αποστολές για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Iden Versio, διοικήτρια της ομάδας που αποτελεί την επιτομή του στρατιώτη έχοντας μεγαλώσει μέσα στην στρατιωτική ακαδημία και έχοντας βιώσει την καταστροφή του Death Star από τον πλανήτη Endor. Την ομάδα της συμπληρώνουν ο Hask, ένας φανατικός υπέρμαχος της Αυτοκρατορίας και των πρακτικών της, και ο Del, ένας πεπειραμένους ταξιδευτής του γαλαξία που μεγάλωσε στον πλανήτη Coruscant και είναι σαφώς πιο χαβαλές.

Το Star Wars Battlefront 2 κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου για Windows PC, PS4 και Xbox One.

Loading