Star Wars: The Old Republic, δωρεάν από το Φθινόπωρο!

Star Wars: The Old Republic Screenshot

Το Star Wars: The Old Republic είναι ένα από τα πλέον φιλόδοξα MMO των τελευταίων ετών, με το οποίο BioWare και EA πίστευαν ότι θα μπορέσουν να στήσουν μια τεράστια κοινότητα συνδρομητών-παικτών, ωστόσο, παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα και μέσα σε λιγότερο από 1 έτος online οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε free-to-play από αυτό το Φθινόπωρο.

Η πτώση στο ενδιαφέρον των συνδρομητών άρχισε να φαίνεται από το Μάιο, όταν οι συνολικοί χρήστες μειώθηκαν από 1.7 εκατ. (Φεβρουάριος) σε 1.3 εκατ., με αποτέλεσμα να παρθεί η πρώτη απόφαση για δωρεάν παιχνίδι μέχρι το level 15. Παρόλα αυτά, δεν φάνηκε καμία άνοδος και αποφασίστηκε η περαιτέρω επέκταση του δωρεάν παιχνιδιού μέχρι το level 50 από το Φθινόπωρο, με μερικούς περιορισμούς.

Όταν εφαρμοστεί η μετάβαση σε free-to-play οι παίκτες θα μπορούν είτε να πληρώνουν συνδρομή $15 για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του παιχνιδιού και επιπλέον 150 Cartel Coins κάθε μήνα (το νόμισμα του παιχνιδιού για την αγορά εξοπλισμού), είτε να παίζουν δωρεάν μέχρι το level 50, με περιορισμούς που θα άρονται με μικροσυναλλαγές.

Η νέα τιμολόγηση θα ξεκινήσει από σήμερα, ενώ οι παλιοί συνδρομητές θα λάβουν αποζημίωση 150 Cartel Coins για κάθε μήνα που έχουν καταβάλει χρήματα. Για να δούμε, θα καταφέρουν να το αναστήσουν;

[via Eurogamer]

Loading