Διαγωνισμός: Κέρδισε το STEELSERIES 5H V3 Black, το εξαιρετικό headset για απαιτητικούς gamers [Winner]

rsz_5hv3-combined-shot-800x462

Το Techgear.gr σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το εξαιρετικό gaming headset STEELSERIES 5H V3 Black (διαθέσιμο στην καλύτερη τιμή στην Ελλάδα από την Polytope Systems/ Gaming).

Η Polytope Systems/ Gaming αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για να εξοπλιστεί ένας Gamer στην Ελλάδα.

Σχεδιάζει και κατασκευάζει τα καλύτερα συστήματα Η/Υ στην χώρα και τα συνδυάζει με κορυφαία περιφερειακά.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει επικές αποδόσεις που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό gamer. Αν ασχολείσαι με τα games, πραγματικά αξίζει να τους γνωρίσεις!

Το STEELSERIES 5H V3 Black είναι ένα headset ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικούς gamers, με τους νέους audio drivers της εταιρείας για κρυστάλλινο ήχο με υψηλή πιστότητα στις λεπτομέρειες ενός παιχνιδιού (π.χ. βήματα, πυροβολισμοί κλπ.). Τα ακουστικά είναι επενδυμένα με μαλακό δέρμα που εξασφαλίζει άνετη χρήση για πολύωρο gaming, ενώ μειώνει σημαντικά την ενόχληση από εξωτερικούς θορύβους.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής του!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 23:00 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 για την παραλαβή του δώρου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο nikos dallas. Ο νικητής έχει ενημερωθεί ήδη, αλλά σε περίπτωση που αποποιηθεί του δώρου ή δεν απαντήσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, θα επαναληφθεί η κλήρωση.

Loading