Το τελευταίο αντίο του Steve Ballmer στην Microsoft [Videos]

Steve Ballmer

O Steve Ballmer αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους της Microsoft στην τελευταία του συνάντηση με το ρόλο του CEO. Η Microsoft ανακοίνωσε πριν λίγες βδομάδες την απομάκρυνση του Steve Ballmer από την διοικητική θέση της εταιρείας σε έναν χρονικό ορίζοντα 12 μηνών. Η ομιλία του ήταν ιδιαίτερα συγκινητική ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υποσχέθηκε ότι η Microsoft «θα αλλάξει τον κόσμο ξανά» (!)

Παρά την - ομολογουμένως δικαιολογημένη - συναισθηματική φόρτιση της στιγμής ο Ballmer δεν κατάφερε να αποφύγει τα γνωστά ...καραγκιοζιλίκια. Χρησιμοποίησε το τραγούδι που είχε παίξει στην πρώτη συνάντηση της εταιρείας το 1983, το "Wanna Be Startin' Something" του Michael Jackson, και ξεκίνησε να χορεύει και να πηδά στη σκηνή φωνάζοντας "ο ήχος της Microsoft". Μόλις τελείωσε σταμάτησε για να απολαύσει τη στιγμή με εμφανή δάκρυα στα πρόσωπό του. «Δουλεύετε για την σπουδαιότερη εταιρεία του κόσμου, συνειδητοποιήστε το», ανέφερε.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε του χιλιάδες υπαλλήλους της Microsoft που είχαν συγκεντρωθεί για να ακούσουν την τελευταία του ομιλία και έκλεισε φωνάζοντας για μια ακόμη φορά "ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου" ενώ ακούγονταν οι ήχοι του "I've Had the Time of my Life" των Bill Medley και Jennifer Warnes συνεχίζοντας να χορεύει και πάλι. Οι υπάλληλοι της Microsoft - μάλλον από ευγένεια - φώναζαν "σε αγαπάμε" και χειροκροτούσαν καθόλη τη διάρκεια.

Update: Προσθέσαμε τις καλύτερες στιγμές και το video του αποχαιρετισμού.

 

[via TheVerge]

Loading