Ο Obama είδε το πρώτο iPhone προτού παρουσιαστεί στο κοινό και πριν γίνει Πρόεδρος. Διαβάστε τι είπε

obama-jobs

Το 2007 ο Barack Obama πραγματοποίησε ραντεβού κεκλεισμένων των θυρών με τον Steve Jobs όπου και αντίκρυσε για 1η φορά το iPhone, πριν ακόμη αυτό παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό. Η αντίδραση του Obama, μετά το τέλος της συνάντησης με τον Steve Jobs, καταγράφεται στο επερχόμενο βιβλίο με τίτλο “Believer” του David Axelrod (Διευθύνων σύμβουλος των εκλογικών εκστρατειών του προέδρου των Η.Π.Α.):

“Αν ήταν νόμιμο, θα αγόραζα ένα ‘τσουβάλι’ μετοχές της Apple. Αυτό το πράγμα θα γίνει κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο.” είπε ο Obama μετά τη συνάντηση.

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. δικαιώθηκε πανηγυρικά στην πρόβλεψη του. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τον Steve Ballmer, τον τότε CEO της Microsoft, ο οποίος είχε δηλώσει:

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
This entry was posted in iPhone, Misc and tagged . Bookmark the permalink.
 • Barney Stinson

  Εάν ο κόσμος δεν ήταν χαζός να δίνει 700$ για ένα κινητό που ναι μεν είναι καλό, αλλά όχι για τόσο πολύ, θα σας έλεγα που θα ήταν τώρα το iPhone (αν υπήρχε ακόμα)

 • paobab

  Δεν ειναι χαζός ο κοσμος γιατι πολυ απλα δεν δίνουν ολοι 700$. Εγω το αγόρασα με 99$ Χωρις contract 2 χρόνων οπως γινεται συνήθως. Το οτι δίνουν 1,5 μισθό και το αγοράζουν στην ελλαδα ειναι αλλη ιστορία και μπορει ο χαρακτηρισμός σου να ειναι αληθής, μονο σε αυτη την περιπτωση ομως.

 • leon73

  Αυτό που καταλαβαίνει κανείς από την αντίδραση του Balmer είναι πόσο βαθειά νυχτωμένοι ήταν όλοι τότε! Δεν έχει keyboard και είναι ακριβο! Σοβαρή αντιμετώπιση! Τωρα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι λαϊκισμοί και γενικεύσεις που ούτε… ο Barney δε θα έκανε!!

 • VAG

  Εγώ το πήρα τσάμπα 2 φορές iphone4 & iphone 5s
  Με 65 ευρώ/μήνα συμβόλαιο για κινητό-σταθερό-internet !!!!!