Steve Wozniak: "Ελπίζω το iPhone 5 να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Galaxy S III. Μισώ τις πατέντες"

Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη χτεσινή παρουσίαση του iPhone 5 και οι απαντήσεις του θα δώσουν τροφή για αρκετό σχολιασμό, καθώς ως γνήσιος οπαδός της τεχνολογίας δεν διστάζει ποτέ να πει τη γνώμη του και να κρίνει αυστηρά την εταιρεία του!

Steve Wozniak

Συγκεκριμένα, ο Woz δήλωσε στο Bloomberg ότι θα κρίνει το iPhone 5 όταν θα το πάρει στα χέρια του, αλλά ελπίζει ότι θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Samsung Galaxy S III ή το Motorola RAZR!

"Είμαι πάντα ενθουσιασμένος με ένα νέο iPhone επειδή πάντοτε φέρνουν σημαντικές βελτιώσεις. Ελπίζω η ποιότητα στις φωτογραφίες να είναι σημαντικά βελτιωμένη, επειδή όταν δείχνω στον κόσμο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το iPhone 4 και το Galaxy S III, πάντοτε μου λένε ότι αυτές του Galaxy S III ή ακόμη και του Motorola RAZR είναι καλυτερες"

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε αυτό που μισεί περισσότερο στον κόσμο της τεχνολογίας. Τις πατέντες. Σχολίασε, λοιπόν, για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Apple και Samsung:

"Το μισώ. Δε νομίζω ότι θα ισχύσει η απόφαση του δικαστηρίου στην Καλιφόρνια και δεν συμφωνώ με αυτή. Εύχομαι όλοι να συμφωνήσουν να ανταλλάξουν τις πατέντες τους και όλοι να δημιουργήσουν ότι καλύτερο μπορούν χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνολογίες"

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;

[via Bloomberg]

Loading