Αυτή είναι η κορυφαία Ελληνική διαφήμιση όπως την ανέδειξαν οι χρήστες του YouTube [Video]

stoiximan_youtube

[Δ.Τ.]

Στη φαντασμαγορική εκδήλωση YouTube Pulse, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/1/2015 στο κτήριο 56 του ελληνικού κόσμου, η Google παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα  το YouTube Ads Leaderboard, όπου ο Stoiximan.gr κέρδισε το “Audience Ad Award”!

Το YouTube Ads Leaderboard περιλαμβάνει τις 10 κορυφαίες δημιουργικές διαφημίσεις, σύμφωνα με τον αλγόριθμο της Google, για τους Έλληνες χρήστες του YouTube το 2014.

Το διαφημιστικό spot του Stoiximan.gr για το Μουντιάλ με τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη και την Έλενα Παπαβασιλείου επιλέχθηκε από τον αλγόριθμο της Google στις 10 κορυφαίες διαφημίσεις του 2014 και σε ψηφοφορία που έγινε Live, στην αίθουσα της εκδήλωσης, βραβεύτηκε με το You Tube Audience Ad Award!

This entry was posted in Internet, Misc, YouTube. Bookmark the permalink.
  • Nikos Aikaterinis

    Ναι άλλα δεν ήταν καν στα 5 πρώτα….καμία αναφορά στην Nike Που είχε την πρώτη, δεύτερη και τέταρτη ποιο επιτυχημένη διαφήμιση στο Youtube στην Ελλάδα??? (η τρίτη ήταν της τράπεζας Πειραιώς) καλά τα δελτία τύπου άλλα ψάχτε λίγο τι γράφετε..είναι σαν να κάνετε άρθρο για τα oscar και να γράφετε αυτόν που πήρε το βραβείο στα ”εφέ” και όχι ποιος κέρδισε το oscar καλύτερης ταινίας…απλά ντροπή βρε παιδιά….