Sunset Overdrive: Season Pass, έρχεται με νέο gameplay, πανίσχυρα όπλα και αποκλειστικό περιεχόμενο

rsz_sunset_overdrive

[Δ.Τ.]

Η Microsoft και η Insomniac Games είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το Sunset Overdrive Season Pass, μέσω του οποίου οι πιστοί fans παιχνιδιού θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη περισσότερη εκρηκτική δράση και περισσότερους μολυσμένους αντίπαλους να εξολοθρεύσουν! Το Season Pass, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στο Xbox Live αλλά και μέσω επιλεγμένων διανομέων και μεταπωλητών ,την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Sunset Overdrive Season Pass θα κυκλοφορήσει με μια ποικιλία αποκλειστικού περιεχομένου, η οποία θα περιλαμβάνει το πρώτα τρία ολοκληρωμένα Game Add-ons για το Sunset Overdrive, έξι εμφανίσεις χαρακτήρων, δύο Amps και δύο Traps, τα οποία θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα με την αγορά του Season Pass αμέσως μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Με το Sunset Overdrive Season Pass μπορείτε να απολαύσετε:

  • Δύο εκστρατείες Game Add-ons, οι οποίες διαθέτουν νέες τοποθεσίες για να ανακαλύψετε, καινούργιες ιστορίες να διηγηθείτε, και αφεντικά να πολεμήσετε.
  • Κάθε Add-on περιλαμβάνει νέα όπλα, νέα Amps, ένα καινούργιο Trap, νέες εμφανίσεις χαρακτήρων καθώς και καινούργιες προκλήσεις και στόχους Chaos Squad!
  • To Weapons Pack Game Add-on, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα νέα φονικά όπλα για να εμπλουτίσουν τη συλλογή σας!
  • BONUS – έξι νέες εμφανίσεις χαρακτήρων, δύο Amps και δύο Traps τα οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Συνολικά, το Season Pass προσφέρει μια τεράστια δόση περιπέτειας και καταστροφής: οχτώ νέα καταστροφικά όπλα, τέσσερις φονικές παγίδες για να χρησιμοποιήσετε στο Chaos Squad, τέσσερα νέα Amps τα οποία θα μπορείτε να απελευθερώσετε στο εξωπραγματικό χάος που κυριαρχεί, και 10 μοναδικές εμφανίσεις για τον χαρακτήρα σας, μια προσφορά μέσω της οποίας εξοικονομείτε περισσότερο από 20% συγκριτικά με το αν αγοράζετε τα τρία Game Add-ons ξεχωριστά.

Το Sunset Overdrive, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Insomniac Games, αποτελεί ένα στυλιζαρισμένο open-world shooter γεμάτο από πανίσχυρα όπλα και παρανοϊκούς μεταλλαγμένους. Με φόντο μια φουτουριστική πόλη, την Sunset Overdrive, μετατρέπει τη μεταλλαγμένη αποκάλυψη στη καθημερινή σας παιδική χαρά, ενώ παράλληλα σας βυθίζει σε ένα κόσμο ανεξέλεγκτης δράσης, καθώς τρέχετε και πηδάτε γύρω από την πόλη, χρησιμοποιώντας παράλληλα τα πιο φονικά και αντισυμβατικά όπλα. Με τη δυνατότητα των αυτών των μοναδικών όπλων τα οποία χαρίζουν απίστευτη ευκινησία, και κάποιες ειδικά προσαρμοσμένες ικανότητες, το Sunset Overdrive γράφει από την αρχή τους κανόνες των παραδοσιακών shooters και έρχεται για να προσφέρει μια εκρηκτική, στυλάτη και μοναδική εμπειρία περιπέτειας, αποκλειστικά για το Xbox One, στις 28 Οκτωβρίου.

Loading