SuperAtou: Η αναβίωση του κλασικού Υπερατού για Android και iOS!

superatou

[Δ.Τ.]

Το SuperAtou είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για smarthphones που σκοπό έχει την αναβίωση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού με κάρτες των 80's και των 90's “Υπερατού”. Η ανάπτυξη του ξεκίνησε στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2016 και η πρώτη έκδοση για Android βγήκε την 1η Ιουλίου στο Google Play. Η έκδοση για iPhone θα ακολουθήσει και αυτή τους επόμενους μήνες.

Παίζεται με δύο έως πέντε παίκτες οι οποίοι μοιράζονται εξίσου τις κάρτες μιας προκαθορισμένης θεματικής τράπουλας. Συνήθως η κάθε τράπουλα έχει κάρτες όπως αυτοκίνητα, μηχανές, αεροπλάνα κ.ο.κ. Η κάθε κάρτα έχει έξι στατιστικά και μια εικόνα που την αντιπροσωπεύει. Αφού μοιραστούν οι κάρτες και όλοι οι παίκτες έχουν τον ίδιο αριθμό καρτών τυχαία διαλέγεται ένας παίκτης για να ξεκινήσει. Ο κάθε παίκτης παίζει με την πρώτη κάρτα που έχει στο χέρι του και μόνο όταν είναι η σειρά του μπορεί να ανακατέψει τις κάρτες στο χέρι του ή να προσπεράσει την πρώτη κάρτα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο τρεις φορές σε κάθε παιχνίδι. Ο παίκτης που παίζει πρέπει να διαλέξει ένα στατιστικό από την κάρτα του που πιστεύει ότι είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα στατιστικά στις πρώτες κάρτες των αντιπάλων του. Ουσιαστικά είναι μια “μάχη” μεταξύ των καρτών όπου συγκρίνονται τα στατιστικά της κάθε κάρτας. Ο νικητής κάθε γύρου παίρνει τις κάρτες των χαμένων και παίζει στον επόμενο γύρο. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι ένας παίκτης να μαζέψει όλες τις κάρτες ή μέχρι να περάσει το όριο γύρων που έχει τεθεί στην αρχή του παιχνιδιού.

Το SuperAtou δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να παίξει είτε απέναντι σε φανταστικούς αντιπάλους είτε να δημιουργήσει ένα online παιχνίδι και να προσκαλέσει φίλους του να παίξουν δίνοντας τους τον κωδικό του παιχνιδιού που δημιούργησε. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η ύπαρξη σύνδεσης στο internet καθώς και κάθε παίκτης να έχει την εφαρμογή εγκατεστημένη στο κινητό του. Ουσιαστικά προσφέρει την δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν μεταξύ τους (γι αυτόν το λόγο χρειάζεται το internet) χωρίς να έχουν φυσικές τράπουλες μιας και είναι όλες αποθηκευμένες στο κινητό. Προς το παρών το SuperAtou αριθμεί έξι συλλογές καρτών εκ των οποίων οι τέσσερις είναι από αυθεντικές συλλογές του Υπερατού ενώ οι δύο δημιουργήθηκαν από την ομάδα του SuperAtou.

Έτσι, είτε είστε και εσείς παιδιά των 80's και 90's είτε νεότεροι κατεβάστε το και εσείς στο κινητό σας για να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας. Το μόνο σίγουρο είναι οτι μέρα με τη μέρα το παιχνίδι βελτιώνεται και οι συλλογές των καρτών πληθαίνουν. Μπορείτε και εσείς να στείλετε φωτογραφίες των καρτών που έχετε και η ομάδα του SuperAtou θα φροντίσει το συντομότερο να τις εντάξει στο παιχνίδι.

SuperAtou - [Google Play Link]

Website: www.superatou.com
Facebook: www.facebook.com/superatou

Loading