Swann HD PenCam και PenCam 4GB, τα νέα κατασκοπευτικά στυλό της εταιρείας

Δύο ολοκαίνουριες κρυφές κάμερες σε μορφή στυλό παρουσίασε η εταιρεία Swann με στόχο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ...κατασκόπους.

Με τις ονομασίες HD PenCam και PenCam 4GB, οι νέες κάμερες είναι ικανές να τραβήξουν video και φωτογραφίες, με την εναλλαγή να πραγματοποιείται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ας τις δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Η HD PenCam έχει δυνατότητα λήψης video 720p και φωτογραφιών ανάλυσης 1600x1200. Διαθέτει υποδοχή για microSD κάρτα μέχρι 16GB, αρκετό αποθηκευτικό χώρο για 8 ολόκληρες ώρες video ή 72.000 φωτογραφίες. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου διάρκειας 45 λεπτών με μία πλήρη φόρτιση. Η φόρτιση και η μεταφορά των αρχείων πραγματοποιείται μέσω καλωδίου USB που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευή.

Η δεύτερη κάμερα, PenCam 4GB, διαθέτει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 4GB αρκετό να χωρέσει 2 ώρες video ή 18.000 φωτογραφίες. Παρέχει δυνατότητα λήψης video σε ανάλυση 640x480 και φωτογραφιών σε 1280x1024, ενώ η μπαταρία της διαρκεί μέχρι 90 λεπτά με μια πλήρη φόρτιση. Τέλος, δε διαθέτει ξεχωριστό καλώδιο USB, αφού αυτό βρίσκεται ενσωματωμένο στο κάτω μέρος του στυλό (ανοίγει στα δύο).

Οι κάμερες HD PenCam και PenCam 4GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά και σαν στιλό για να μην κινήσετε υποψίες, ενώ κοστίζουν $99.99 και $49.99 αντίστοιχα.

Loading