Sweetie: 10χρονο ψηφιακό κορίτσι ξεσκεπάζει χιλιάδες παιδόφιλους

sweetie

Ερευνητές διεθνούς ομάδας ακτιβιστών που μάχεται για τα δικαιώματα των παιδιών δημιούργησαν ένα ψηφιακό κορίτσι 10 ετών από τις Φιλιππίνες με σκοπό να παγιδεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους παιδόφιλους.

Πράγματι μέσα σε διάστημα 10 εβδομάδων,  εντοπίστηκαν περισσότεροι από 1000 παιδόφιλοι οι οποίοι πλήρωσαν για να δουν live stream video (Webcam Child Sex Tourism) της ανήλικης "Sweetie" να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις...

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, αυτοί που προσπάθησαν να δουν video του ανήλικου κοριτσίου ήταν συνολικά περισσότεροι από 20.000 χρήστες του Διαδικτύου από 71 διαφορετικές χώρες του πλανήτη μας. Δυστυχώς λόγω του μεγάλου όγκου οι ερευνητές κατόρθωσαν να εντοπίσουν τα στοιχεία μόνο των 1000 από αυτών (ποσοστό 5%), εκ των οποίοι οι 999 ήταν άντρες. Την αρνητική πρωτιά κατέχουν οι ΗΠΑ με 254 παιδόφιλους ενώ ακολουθεί η Μ. Βρετανία με 110.

Όλα τα στοιχεία μαζί με τα επίμαχα video και τις φωτογραφίες παραδόθηκαν τη Δευτέρα στην Interpol προκειμένου να αναλάβει πιο διεξοδική έρευνα.

[via]
Loading