Taxibeat: Έκλεισε 5 χρόνια ζωής και γιορτάζει με κοκτέιλ

Drinksworks_blog

[Δ.Τ.]

Όπως μάλλον έχεις αντιληφθεί, το Taxibeat έγινε κιόλας 5 χρονών! Time flies και μαζί του κι εμείς γυρίζουμε τους δρόμους της πόλης τις τελευταίες 1.800 και κάτι ημέρες με σκοπό να σε παραλάβουμε και να σε μεταφέρουμε (εσένα ή τα πράγματά σου, βλέπε Taxibeat Boxi) από και προς όποιο σημείο της Αθήνας θες!

5 χρόνια και με εκατομμύρια διαδρομές αργότερα, γιορτάζουμε την πιο σημαντική μας επέτειο μέχρι σήμερα και πιστεύουμε πώς η υπόθεση σηκώνει ποτό! ?

Κι επειδή ως γνωστόν είμαστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί, το ποτό μας δε θα μπορούσε παρά να είναι από τους καλύτερους τους είδους, που δεν είναι άλλοι από την ομάδα της Drinkworks! Με πολλή αγάπη λοιπόν, ετοιμάστηκαν 500 kit που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για να φτιάξετε το δικό σας σούπερ καλοκαιρινό κοκτέιλ Caipirissima!

Taxibeat-DW-Kit-V1

Πώς θα το διεκδικήσεις;

  • Αν βρεθείς την Πέμπτη 19 Μαΐου από τις 16.00 και για λίγες ώρες, σε κεντρική περιοχή της Αθήνας, τότε άνοιξε το Taxibeat στο κινητό σου.
  • Πάτησε το κουμπί Cocktail Kit που θα εμφανιστεί στην αρχική σου οθόνη για να μας καλέσεις
  • Δες το κοκτέιλ σου να καταφθάνει εκεί σε λίγα λεπτά!

Η ζήτηση αναμένεται μεγάλη γι’ αυτό θα θέλαμε την κατανόηση και την αγάπη σου αν δυσκολευτείς να βρεις διαθέσιμο όχημα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γιορτάσουμε μαζί σου προσφέροντάς σου ένα από τα 500 Cocktail Kits by Drinkworks, αν όμως δεν τα καταφέρουμε να είσαι σίγουρος πως θα έχουμε κι άλλες αφορμές για να γιορτάσουμε στο μέλλον!

Αν η ιδέα του cocktail kit σε ενθουσίασε και θες ένα (ή περισσότερα) για τη δική σου γιορτή όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, τότε το μόνο έχεις να κάνεις είναι να προπαραγγείλεις από την DrinkWorks. Αν πάλι δεν θέλεις να κουραστείς με την παρασκευή των cocktail, τότε μπορούν να έρθουν στο χώρο σου έτοιμα προς κατανάλωση, σε γυάλινα βαζάκια. Εταιρικά δώρα, bar catering για εταιρικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς και Cocktail Seminars, όλα θα τα βρεις στη Drinkworks.

Taxibeat-Drinkworks-phones_blog

Α! Και κάτι ακόμα:

#DontDrinkAndDrive γιατί αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί. Άλλωστε γι’αυτό ένα Taxibeat είναι πάντα εκεί όταν το χρειάζεσαι!

Χρόνια μας πολλά!

*Αν δεν εμφανιστεί το κουμπί στην οθόνη σου, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οχήματα με κοκτέιλ στην περιοχή σου

** Η ενέργεια δε θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές με περιβάλλον Windows.

Loading