Taxibeat Boxi: Νέα, αναβαθμισμένη υπηρεσία παράδοσης Door-to-Door και με δίκυκλα

Taxibeat-Boxi-press

[Δ.Τ.]

Νέα υπηρεσία για αποστολές αντικειμένων εντός Αθήνας παρουσιάζει τώρα το Taxibeat. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται "Taxibeat Boxi” και λειτουργεί ως αναβάθμιση της door-to-door υπηρεσίας αποστολής ασυνόδευτων εντός πόλης, την οποία είχε λανσάρει με επιτυχία η εταιρεία την περασμένη χρονιά.

Τι ακριβώς προσφέρει και σε τι διαφέρει το Boxi του Taxibeat;

Ο χρήστης, ανοίγοντας την εφαρμογή του Taxibeat, βλέπει δύο επιλογές: TAXI και BOXI. Μέσω του TAXI καλεί δωρεάν ταξί για να μετακινηθεί ο ίδιος. Μέσω του BOXI, μπορεί να στείλει αντικείμενα μέσα στην πόλη με κάποιο από τα ταξί του στόλου, όπως συνέβαινε μεχρι σήμερα, αλλά όχι μόνο: Πλέον, ο στόλος door-to- door διευρύνεται και οι αποστολές αντικειμένων διεκπαιρεώνονται και με δίκυκλα.

boxi screens

Προσθέτοντας δίκυκλα στο στόλο, το Taxibeat προσφέρει:

  • Μεγαλύτερο στόλο οχημάτων κι επομένως, καλύτερη κάλυψη σε όλη την Αθήνα
  • Περισσότερη ευελιξία και πρόσβαση του οχήματος
  • Πιο οικονομικές τιμές για το κοινό, από 0.85 ευρώ/χλμ

Ο στόλος των οδηγών του Taxibeat θα μεταφέρει οποιοδήποτε αντικείμενο άμεσα και με ασφάλεια, σε όλη την Αθήνα, από πόρτα σε πόρτα. Πρόκειται για αντικείμενα που δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του ταχυδρομικού αντικειμένου, συνήθως αντικείμενα που στέλνουμε σε γνωστούς, φίλους και συνεργάτες που εμπιστευόμαστε. Φιλοδοξία της νέας υπηρεσίας, είναι τα αντικείμενα να παραδίδονται στον προορισμό τους εντός μίας ώρας από τη στιγμή της κλήσης του πελάτη.

Το Boxi έρχεται για να λύσει μικρά καθημερινά προβλήματα, τα οποία όλοι έχουμε αντιμετωπίσει. Με το Taxibeat Boxi μπορεί να εξυπηρετηθεί εκείνος που ξέχασε τα κλειδιά του στο σπίτι, εκείνος που χρειάζεται να στείλει κάτι άμεσα σε ένα συνεργάτη ή σε ένα φίλο του, εκείνος που δεν έχει χρόνο να πάει τις εξετάσεις του στο γιατρό κοκ. Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα… Το Boxi φτιάχτηκε για κάθε αποστολή που δεν μπορεί να περιμένει.

Πώς λειτουργεί

  • Ο χρήστης, ο οποίος μπορεί να είναι είτε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης, επιλέγει τον τύπο του οχήματος βάσει του όγκου και του βάρους του αντικειμένου. Τα μικρά αντικείμενα μεταφέρονται πιο εύκολα και πιο οικονομικά με δίκυκλο, ενώ τα μεγαλύτερα, ευπαθή ή βαριά αντικείμενα, με αυτοκίνητο.
  • Το Taxibeat υπολογίζει εκ των προτέρων τη συνολική χρέωση της αποστολής, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και την απόσταση. Η πληρωμή γίνεται είτε από τον αποστολέα είτε από τον παραλήπτη, με μετρητά ή ηλεκτρονικά, μέσω κάρτας ή PayPal.
  • Ο αποστολέας εισάγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (διεύθυνση παραλαβής, διεύθυνση παράδοσης, τηλέφωνα κλπ).
  • Το Taxibeat του στέλνει έναν οδηγό και ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί παρακολουθεί μέσα από την εφαρμογή, την εξέλιξη της αποστολής βήμα-βήμα μέχρι και την παράδοση.

Το Taxibeat Boxi είναι διαθέσιμο μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή του Taxibeat, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store [Link] και το Google Play [Link].

Loading