TCL 505: Ντεμπούτο στην Ελλάδα με τιμή μόλις €139

Η TCL ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της διαθεσιμότητας ενός ακόμη smartphone της "50 Series" στην Ελληνική αγορά, του TCL 505. Αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Το TCL 505 ξεχωρίζει στη σειρά TCL 50 ως ένας αρμονικός συνδυασμός στυλ και λειτουργικότητας, αντικατοπτρίζοντας την ανανεωμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς με την τετράγωνη, επίπεδη αισθητική του. Αυτό το μοντέλο διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,8" με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz που βελτιώνει τις εμπειρίες θέασης με την τεχνολογία NXTVISION, προσφέροντας ζωντανά, ρεαλιστικά γραφικά. Προσαρμοσμένο για tech-savvy άτομα που όμως αναζητούν προσιτά προϊόντα, το TCL 505 βελτιώνει την απόδοση της συσκευής και την εμπειρία χρήστη με μια ισχυρή μπαταρία 5010 mAh και δυνατότητες επέκτασης RAM 4GB + 4GB.



Εξοπλισμένο με διπλά στερεοφωνικά ηχεία, το TCL 505 παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, τοποθετώντας το ως πρωταρχική επιλογή για χρήση πολυμέσων. Συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας TCL NXTURBO βελτιστοποιεί τον συντονισμό software και hardware, βελτιώνοντας την απόδοση της εικόνας έως και 30%, διασφαλίζοντας παράλληλα την ενεργειακή απόδοση.

Το TCL 505 είναι εξοπλισμένο με Hybrid κάμερα 50MP για τους λάτρεις της φωτογραφίας, καταγράφοντας φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας. Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητάς του, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών κάρτας Dual SIM και του Face Unlock, προσφέρουν ευκολία και ασφάλεια, καθιστώντας το TCL 505 μια ολοκληρωμένη συσκευή για όσους αναζητούν αξιόπιστη απόδοση και συναρπαστικές δυνατότητες πολυμέσων σε προσιτή τιμή.



Το TCL 505 θα είναι διαθέσιμο τώρα, ξεκινώντας από την ΠΛΤ €139 (128GB) σε Blue & Black.

Loading