Tekken 8: Αποκαλυπτήρια για δύο ακόμη χαρακτήρες

Η Bandai Namco αποκάλυψε δύο ακόμη χαρακτήρες για το ρόστερ του Tekken 8, με τον Raven να επιστρέφει στη δημοφιλή σειρά και την Azucena να πραγματοποιεί το ντεμπούτο της ως η πρώτη Περουβιανή μαχήτρια στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ο Raven έκανε την πρώτη εμφάνιση του στο Tekken 5 και αντικαταστάθηκε από τον Master Raven στο Tekken 7. Στο νέο επεισόδιο φέρνει το χαρακτηριστικό στυλ μάχης Ninjutsu και πληθώρα τεχνικών ninja για να έρθει όσο πιο απρόσμενα γίνεται κοντά στον αντίπαλο του. Από την άλλη, η Azucena είναι η βασίλισσα του καφέ και χρησιμοποιεί ένα μοναδικό χορευτικό στυλ για να βγάζει από τη μέση τους αντίπαλους μαχητές.

Η εταιρεία αποκαλύπτει σταδιακά τους χαρακτήρες του Tekken 8 και μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι Kazuya Mishima, Jin Kazama, King, Clauddio Serafino, Leroy Smith και Jun Kazama που επιστρέφει μετά από 10+ χρόνια.

Γενικά το 2023 εξελίσσεται σε μια πολύ σημαντική χρονιά για την κατηγορία των fighting games, καθώς έχει κυκλοφορήσει ήδη το Street Fighter 6 και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέους χαρακτήρες DLC, ενώ περιμένουμε και το Mortal Kombat 1 τον Σεπτέμβριο.

Το Tekken 8 αναπτύσσεται για Windows PC, PS5 και Xbox Series X/S, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Loading