Τα 5 πιο high-tech Xριστουγεννιάτικα δέντρα!

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον κοντά και οι περισσότεροι έχουμε αρχίσει ήδη να παραδινόμαστε στο πνεύμα των εορτών. Αν είστε λάτρης της τεχνολογίας και ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τα πιο 5 high-tech δέντρα για τις φετινές γιορτές:

1. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από σκληρούς δίσκους

Σε περίπτωση που για κάποιο περίεργο λόγο έχετε ένα μεγάλο αριθμό -κατά προτίμηση χαλασμένων- σκληρών δίσκων, ήρθε η ώρα να τους αξιοποιήσετε. Αφαιρέστε τους μαγνητικούς δίσκους που βρίσκονται στο εσωτερικό τους και δημιουργήστε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

2. Χριστουγεννιάτικο δέντρο LED

Ένα εξίσου εντυπωσιακό και ταυτόχρονα οικονομικό δέντρο φτιαγμένο αποκλειστικά και μόνο από φωτάκια LED.

3. Περιστρεφόμενο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αν θέλετε κάτι μεταξύ Χριστουγεννιάτικου δέντρου και carousel, σίγουρα θα λατρέψετε το παρακάτω περιστρεφόμενο LED δέντρο.

4. Χριστουγεννιάτικο δέντρο- Projector

Μπορεί να μην έχει φυσική υπόσταση, αλλά ακόμα και ένα προτζέκτορας κάνει τη δουλειά και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα!

5. Χριστουγεννιάτικο δέντρο Pacman

Για τελευταίο αφήσαμε το αγαπημένο μας, που δεν είναι άλλο από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Pacman. Μπορεί να μην είναι και ό,τι πιο εύκολο να το κάνετε μόνοι σας  (μάλλον ακατόρθωτο), αλλά σίγουρα είναι ένα χάρμα οφθαλμών τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους...

Loading