Θέλεις να πάιξεις το The Legend of Zelda: Breath of the Wild σε Windows PC; Γίνεται! [Video]

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να παίξουν το νέο The Legend of Zelda: Breath of the Wild, αλλά δεν επιθυμούν να ξοδέψουν τα €339 για το Nintendo Switch. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει ήδη η δυνατότητα να παίξετε σε Windows PC το εντυπωσιακό παιχνίδι της Nintendo, που αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα selling points για τη νέα παιχνιδοκονσόλα, χάριν στον CEMU emulator.

Ο CEMU emulator αναπτύσσεται από το 2015 και σχεδιάστηκε με σκοπό να φέρει τα παιχνίδια του Wii U στα Windows PCs, ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης τα καταφέρνει περίφημα και με το νέο Zelda, αρκεί ο υπολογιστής να διαθέτει τουλάχιστον επεξεργαστή Intel Core i7-4790K (4ης γενιάς), κάρτα γραφικών GTX 780 και 8GB RAM.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του PC Gamer.

 

This entry was posted in Gaming, Windows. Bookmark the permalink.
 • ThTom

  Με 10-15 FPS και χωρίς ήχο δεν παίζεις ακριβώς. Θέλει δουλειά ακόμη για να είναι playable.

 • paokman

  Θα το καταφέρουν κάποια στιγμή, αλλά θα αργήσει.

 • Vaggelis Karpetis

  Καταλαβαίνετε ότι προωθείτε κάτι παράνομο μέσα από το άρθρο σας, έτσι;;

 • Kostis

  Απλά τραβηξετε παρανομα το παιχνιδι απο το propriatory cartridge, βαλτε το στον emulator και όλα καλά. Δε πετυχατε σωστά τα system requirements ομως.. Ειμαι σιγουρος πως η nintendo θα διαφωνει..

 • X4Tz1S

  Τον emulator του Wii U τον ξέρουμε καιρό , roms που θα βρούμε είναι το θέμα.

 • Vaggelis Karpetis

  Θέλετε να παίξετε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών; Αγοράστε την κονσόλα! Είναι κρίμα να χάσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία!