The Offline Glass: Η εφεύρεση που θα μας σώσει από τον online κόσμο [Video]

the_offline_glass

Ένα από τα πιο άσχημα "κουσούρια" της ψηφιακής εποχής που ζούμε είναι αυτή η διαρκής ενασχόληση με τα smartphones, ακόμη και όταν υποτίθεται ότι βγαίνουμε έξω για να πούμε δυο κουβέντες με τους φίλους μας. Σίγουρα έχετε παρατηρήσει σε καφετέριες, bars κλπ. "παρέες" που έχουν μπροστά τους από έναν καφέ/ποτό και ο καθένας δεν ξεκολλά το βλέμμα του από το smartphone του.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για αυτό το ζήτημα είναι η πρόταση της διαφημιστικής Fisher and Friends από τη Βραζιλία, η οποία προτείνει το Offline Glass, ένα concept για ποτήρι μπύρας που στέκεται όρθιο μόνο όταν το μισό ακουμπά επάνω στο smartphone, έτσι ώστε ο χρήστης να μην παρατά τη μπύρα του για να χαζεύει στο Facebook (εκτός αν το κρατά μονίμως στο χέρι του...).

Βέβαια, υπάρχουν διάφορες ενστάσεις για τους κινδύνους που θα μπορούσε να φέρει ένα τέτοιο ποτήρι (π.χ. να χυθεί μπύρα επάνω στο smartphone), αλλά καταλαβαίνετε ότι η γενική ιδέα είναι να απολαμβάνουμε το ποτό και την παρέα μας χωρίς να αποβλακωνόμαστε με τα smartphones μας! Δε νομίζετε;

Loading