The Order: 1886, δείτε το πρώτο gameplay video του αποκλειστικού action adventure για το PS4

The-Order-1886-PS4

Μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του παιχνιδιού στα τέλη της περασμένης χρονιάς, έφτασε επιτέλους η στιγμή να δούμε και λίγο gameplay από το The Order: 1886, ένα από τα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation 4 που αναμένεται το φθινόπωρο. Πρόκειται για ένα action adventure που εκτυλίσσεται σε μια εναλλακτική εποχή "βικτωριανού τύπου" όπου...

“Λέγεται ότι όλα ξεκίνησαν τον 7ο ή 8ο αιώνα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν μεταλλάξεις στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, οι οποίες δεν έγιναν ορατές άμεσα, αλλά οδήγησαν στη δημιουργία ενός διαφορετικού είδους (μισός άνθρωπος, μισός τέρας). Με τα χρόνια, ο κόσμος άρχισε να αποκαλεί αυτούς τους ημίαιμους με ονόματα θρυλικών τεράτων. Οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις με τα τέρατα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Αν και οι άνθρωποι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, ήταν σημαντικά πιο αδύναμοι από τους ημίαιμους. Τελικά, μετά από αιώνες, η ανθρωπότητα έχει τη δυνατότητα να εναντιωθεί. Γενναίοι άνδρες και γυναίκες αφιερώνουν τη ζωή τους στον πόλεμο ενάντια στους ημίαιμους και γίνονται ιππότες. Οι ιππότες αυτοί ονομάστηκαν “the Order’.

Από τότε, πολλοί ιππότες έχασαν τη ζωή τους στη μάχη, αλλά η Order ποτέ δεν εξαφανίστηκε. Μόλις ένας ιππότης σκοτωθεί, ένας διάδοχος με το όνομα του εμφανίζεται και ρίχνεται στη μάχη.”

Loading