Thimbleweed Park: Νέο trailer με αναφορές σε X-Files, True Detective και Maniac Mansion

thimbleweed

Αρκετούς μήνες μετά την δημοσίευση του πρώτου trailer για το Thimbleweed Park, ο δημιουργός Ron Gilbert (συνεργάζεται με τον Gary Winnick - πρώην LucasArts) επιστρέφει με ένα νέο trailer για το παιχνίδι που φιλοδοξεί να φέρει και πάλι στη μόδα το gameplay από την χρυσή εποχή των adventures.

Οι δημιουργοί υπόσχονται "ένα ανέκδοτο κάθε δύο λεπτά" και διακωμώδηση των Twin Peaks, True Detective και X-Files με μια δόση από Stephen King. Επίσης, από το video γίνεται σαφές ότι ο gamer θα χειρίζεται 5 διαφορετικούς χαρακτήρες, όπως δηλαδή και στο Maniac Mansion του 1987.

Η υπόθεση αφορά την ιστορία δύο ξοφλημένων ντετέκτιβ που καλούνται να λύσουν την υπόθεση ενός φόνου σε μια ξεπεσμένη πόλη, η οποία κάποτε φημιζόταν για το πολυτελές ξενοδοχείο της, τη ζωντανή βιομηχανική περιοχή και το μεγαλύτερο εργοστάσιο μαξιλαριών στην Πολιτεία, αλλά τώρα έχει βυθιστεί στη λήθη. (Καταλαβαίνετε ότι οι αναφορές στα παλαιότερα adventures θα είναι αμέτρητες.)

Το περιβάλλον βασίζεται στο κλασικό σύστημα SCUMM, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε 5 διαφορετικούς παίκτες (εναλλαγή όποτε θέλουμε) για την επίλυση των γρίφων και τα γραφικά είναι σύγχρονα 8-bit.

Το Thimbleweed Park "μάζεψε" $626.250 μέσα από το Kickstarter το Δεκέμβριο του 2014. Θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2016 σε Windows PC, Mac, Xbox One και Linux, ενώ αναμένονται εκδόσεις για Android και iOS αργότερα.

Loading