Χιλιάδες υποστηρικτές των Muppets για την παρουσίαση των Βραβείων Oscar!

Την είδηση του Eddie Murphy ως τον κεντρικό παρουσιαστή της 84ης διοργάνωσης απονομής των βραβείων Oscar συνόδευσε αρκετά μεγάλη απογοήτευση (αν και αυτή τη στιγμή ακούγεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός παραιτήθηκε). Ωστόσο, το ίδιο δε συμβαίνει και με τις πολυτάλαντες μαριονέτες του Muppet Show, που ο κόσμος δείχνει να τις θέλει σαν τρελός!

Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει ξεκινήσει σχετική καμπάνια προκειμένου ο Kermit και η παρέα του να παρουσιάσουν την επόμενη εκδήλωση των Academy Awards και όπως φαίνεται, όσο πλησιάζει ο καιρός της διοργάνωσης, γνωρίζει όλο και πιο καθολική αποδοχή από τον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή χιλιάδες υποστηρικτές των Muppets, σχολιάζουν στο Twitter (#muppetoscars) για το ποιος θα σχεδιάσει τα φορέματα της Miss Piggy και πώς θα νιώσει ο Kermit για το πράσινο δωμάτιο...

Σελίδα υποστήριξης των Muppets για το ρόλο των παρουσιαστών της προσεχούς εκδήλωσης λειτουργεί και στο Facebook με περισσότερους από 16.000 fans.

Επιπλέον, οι δημοφιλείς μαριονέτες διαθέτουν και προϋπηρεσία σε τέτοιου είδους glamorous εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, η Miss Piggy εμφανίστηκε στα Βραβεία Oscar του 1980 όπου πραγματοποίησε και τη διάσημη λιποθυμία της ...αλά Oscar diva!

O Kermit και η Miss Piggy εμφανίστηκαν στην 54η απονομή των βραβείων το 1982, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα οι Kermit και Scooter απένειμαν ένα βραβείο.

Ας ελπίσουμε ότι οι αγαπημένες μας μαριονέτες θα βρουν τελικά το δρόμο για την επόμενη διοργάνωση των Oscar και θα την κάνουν να λάμψει περισσότερο από ποτέ...

[πηγή gizmodo]

Loading