Tic Tac Viewr: Augmented Reality εφαρμογή για iPhone και Android

Με έναν πρωτότυπο διαδραστικό τρόπο αποφάσισε να προωθήσει τις καραμέλες της η δημοφιλής εταιρεία Tic Tac μέσα από την τελευταία της διαφημιστική καμπάνια "Shake It Up". Στον πυρήνα της καμπάνιας βρίσκεται η νέα Augmented Reality (AR) εφαρμογή της εταιρείας για συσκευές iPhone και Android.

Αυτό που κάνει η εφαρμογή είναι να σκανάρει τις διαφημίσεις της εταιρείας -είτε αυτές προβάλλονται στην τηλεόραση, σε εφημερίδες/περιοδικά, στις στάσεις λεωφορείων, στη σελίδα της Tic Tac στο Facebook- και να εμφανίζει στο χρήστη σχετικό περιεχόμενο όπως animated εικόνες ή παιχνίδια.

Για παράδειγμα, σκανάροντας τη διαφήμιση της Tic Tac που ισχυρίζεται ότι "το 84% των ανθρώπων κοιμούνται πάντοτε στην ίδια πλευρά του κρεβατιού" η εφαρμογή σε οδηγεί σε ένα παιχνίδι όπου κυλάς από τη μία πλευρά του κρεβατιού στην άλλη προσπαθώντας να αποφεύγεις αντικείμενα. Με τον ίδιο τρόπο ανοίγει και ένα παιχνίδι κάθε φορά που σκανάρεις ένα κουτάκι με καραμέλες Tic tac.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο Android Market (κατεβάστε την από εδώ) και αναμένεται σύντομα και στο App Store. Δείτε την εφαρμογή σε δράση στο παρακάτω video:


***UPDATED Tic Tac Viewr App Demo Video with...

[πηγή ubergizmo]
Loading