Το θρυλικό Golden Axe γίνεται animated σειρά!

Μια animated τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο θρυλικό Golden Axe έχει πάρει το πράσινο φως στο Comedy Central, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Variety.

Βασισμένη στα αγαπημένα παιχνίδια της SEGA με το ίδιο όνομα, η σειρά προέρχεται από τους συνδημιουργούς Mike McMahan και Joe Chandler. Οι Matthew Rhys (The Americans, Perry Mason), Danny Pudi (Community, Mythic Quest), Lisa Gilroy (Jury Duty, Interior Chinatown), Liam McIntyre (Spartacus, The Flash) και Carl Tart (Grand Crew, Star Trek: Lower Decks) θα ηγηθούν του καστ των φωνητικών.

  • Gilius Thunderhead, ένας γκρινιάρης νάνος με εξαιρετικά κακή υγιεινή και ένα τσίμπημα στον ώμο του.
  • Hampton Squib, ένας αφελή, άπειρος τυχοδιώκτης που εμφανίζεται για πρώτη φορά και ο οποίος ονειρευόταν την αναζήτηση σε όλη του τη ζωή. Ελπίζει ότι η συμπεριφορά του μπορεί να αντισταθμίσει την ανικανότητα του...
  • Tyris Flare, μια φοβερή μάγισσα μάχης, θανάσιμη στη μάχη και ακόμα πιο θανατηφόρα με το οξύ πνεύμα της.
  • Ax Battler, ένας βάρβαρος πολεμιστής με αυστηρό κώδικα τιμής και γλυκιά συμπεριφορά.
  • Chronos "Evil" Lait, αρχικά από το "Golden Axe III", είναι ένας 100% badass ανθρωποειδής πάνθηρας

Το Comedy Central έχει παραγγείλει 10 επεισόδια. Η επίσημη περιγραφή της σειράς αναφέρει ότι η ακολουθεί τους βετεράνους πολεμιστές Ax Battler (McIntyre), Tyris Flare (Gilroy) και Gilius Thunderhead (Rhys) καθώς για άλλη μια φορά μάχονται για να σώσουν τη Yuria από τον κακό γίγαντα Death Adder που δεν φαίνεται να μένει νεκρός. Ευτυχώς, αυτή τη φορά έχουν στο πλευρό τους τον άπειρο και απροετοίμαστο Hampton Squib (Pudi).

Το πρώτο παιχνίδι Golden Axe κυκλοφόρησε το 1989. Το side scroller αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές, με τέσσερα παιχνίδια της κύριας σειράς να έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Υπήρχαν συζητήσεις για την προσαρμογή των παιχνιδιών για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από το 2014, αν και κανένα σχέδιο δεν καρποφόρησε μέχρι τώρα.

[via]

Loading