Κατέκτησε την αρχαία Ελλάδα με το Total War: ROME II – Wrath of Sparta [Video]

twrii_wos_spartan_logo

Στα 432 π.Χ. στην αρχή του Πελοποννησιακού Πολέμου, το Wrath of Sparta είναι ένα ολοκαίνουριο νέο campaign Expansion για το Total War: ROME II που θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου.

Καθώς οι σχεδόν μυθικοί πολεμιστές της Σπάρτης καλούνται να πολεμήσουν την ατρόμητη και αλαζονική Αθήνα και να σχηματίσουν μία συμμαχία – αποστασία με τη Βοιωτία και την Κόρινθο, το Wrath of Sparta προκαλεί τους επίδοξους στρατηγούς του Πελοποννησιακού Πολέμου να κατακτήσουν τον ευρύτερο Ελλαδικό Χώρο.

Καθώς οι Πόλεις Κράτη ανταγωνίζονται η μία την άλλη στην Ηπειρωτική Ελλάδα και στο Αιγαίο, η εκδικητική Περσική Αυτοκρατορία παρακολουθεί τους παλαιούς μισητούς εχθρούς της πολύ προσεκτικά…

Με ένα custom campaign χάρτη που περιέχει τρομερά αναλυτικά όλη την αρχαία Ελλάδα, τα νησιά και την ακτή του Ιωνίου, αυτό το campaign pack περιέχει νέα tech-trees, νέα units και πλοία καθώς και θαύματα, μνημεία, ήρωες και πολλά άλλα στοιχεία που προσθέτουν το άρωμα της αρχαίας Ελλάδας στο παιχνίδι.

This entry was posted in Gaming and tagged . Bookmark the permalink.
 • paokman

  παιχνιδάρα!

 • RIGO

  Πολλά λάθη…
  Δηλαδή υπήρχε η Κων/πολη το 432-404 π.Χ στα χρόνια του Πελοποννησιακού πολέμου; Μέχρι και κτήριο σαν εκκλησία με τρούλο φαίνεται σε προ Χριστού χρόνια!!!

  Εγώ ο …”άσχετος” ήξερα ότι η πόλη πήρε το όνομα του Μ. Κωνσταντίνου όταν χτίστηκε εκεί, στην περιοχή του Βυζαντίου το 330 μ.Χ! Επίσης τι δουλειά είχαν οι Μακεδόνες Έλληνες στην Στερεά Ελλάδα όπως φαίνεται στους χάρτες την δεδομένη περίοδο;Αυτοί κατέβηκαν λίγο αργότερα! Θυμίζω ότι οι Μακεδόνες Έλληνες κατέκτησαν την υπόλοιπη χώρα μετά την μάχη της Χαιρώνειας το 338π.Χ!!! Επίσης γιατί στην Αιγυπτο γράφει Λιβύη; Εντάξει λοιπόν καλό το παιχνιδάκι αλλά ιστορικά ανακριβές!

 • matsamplokos

  είναι από το επόμενο παιχνίδι αυτό με την κωνσταντινούπολη, δηλαδή από το total war: attila