Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai, το κορυφαίο strategy game της χρονιάς!

Διαγωνισμός Techgear.gr -> Κέρδισε το Total War: Shogun 2 -- Fall of the Samurai

Όσοι είστε φίλοι των παιχνιδιών στρατηγικής, τότε σίγουρα γνωρίζετε τη σειρά Total War, ενώ όσοι δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε, καθώς από την Παρασκευή 23 Μαρτίου κυκλοφορεί το stand-alone expansion Total War: Shogun 2 -- Fall of the Samurai, με το οποίο κλείνει η ιστορία του Shogun 2 (και των Samurai) που βραβεύτηκε μάλιστα στα BAFTA Awards ως το καλύτερο Strategy Game της χρονιάς!

Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

Η ιστορία εκτυλίσσεται 300 χρόνια μετά τα γεγονότα του Shogun 2, δηλαδή προς το τέλος του 19ου αιώνα, με τους άρχοντες του ξίφους, του τόξου και του ίππου (Samurai) να αντιμετωπίζουν τις τεράστιες αλλαγές στον εκσυγχρονισμό της Ιαπωνίας.

Δυτικοί έμποροι οπλισμένοι με νέα επαναστατικά όπλα και νέες ιδέες υποστηρίζουν τον αυτοκρατορικό στρατό ενάντια στην τάξη των Samurai που ηγείται ο τελευταίος Shogun της Ιαπωνίας. Πρέπει να διαλέξεις την πλευρά σου, να επιλέξεις τις μεθόδους σου και να οδηγήσεις τη χώρα στην τελική μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της.

Ο νέος κόσμος πρέπει να αντιμετωπίσει τον παλιό, και μόνο ένας θα επιβιώσει!

Το νέο αυτό τεράστιο standalone expansion για το Total War: Shogun 2 προσφέρει νέες εμπειρίες στους παίκτες. Έξι νέα playable clans, συμπεριλαμβανόμενων αυτών που υποστηρίζουν τη νέα αυτοκρατορία, όπως οι Satsuma, αλλά και τα clans που υπηρετούν το παλαιό Shogunate, όπως οι Nagaoka.

Ακόμη, πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν τρείς πανίσχυρες δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Βρετανική Αυτοκρατορία, Γαλλία), αφού όλες έχουν πλέον συμφέροντα και βάσεις στην Ιαπωνία. Πώς θα τις αντιμετωπίσεις; Όλα αυτά σε ένα νέο βελτιωμένο χάρτη, που περιλαμβάνει νέες περιοχές (το νησί Ezo στο βορρά) και παραμορφώνεται από νέες τεχνολογίες όπως οι σιδηρόδρομοι.


Shogun 2 Total War: Fall of the Samurai

Ακολουθούν 3 videos (με ελληνικούς υπότιτλους), όπου οι δημιουργοί του παιχνιδιού αποκαλύπτουν σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες λειτουργίες, την ιστορία, το gameplay και τις βελτιώσεις, καθώς και ένα extra video με επιπλέον πληροφορίες για το σενάριο του παιχνιδιού:

  • Ο πόλεμος στη Χρονιά του Δράκου: Fall of the Samurai Total War

Η οργή του λαού για τους ασεβείς δυτικούς βαρβάρους ξεπέρασε κάθε όριο και έφερε την επανάσταση.


Ο πόλεμος στη Χρονιά του Δράκου Fall of the...

Θα υποστηρίξεις το Shogun που εξουσιάζει την Ιαπωνία ή θα ακολουθήσεις το κίνημα που απαιτεί σεβασμό στον αυτοκράτορα και απέλαση των ξένων;

  • Ο Άνεμος της Αλλαγής: Fall of the Samurai

Πέρα από τη σύγκρουση μεταξύ του Αυτοκράτορα και του Shogun, την ίδια εποχή στην Ιαπωνία διαδραματίζεται και μία πιο σημαντική σύγκρουση. Αυτή μεταξύ της παράδοσης των Samurai και των ιερών αξιών από τη μία, και του εκσυγχρονισμού, των δυτικών επιρροών και της επιστήμης από την άλλη.


Ο Άνεμος της Αλλαγής Fall of the Samurai

Τελικά καμία από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις δεν παίρνει θέση πάνω στο ζήτημα μια και χρησιμοποιούν και οι δύο τόσο Samurai όσο και νέες τεχνολογίες στη μάχη για την επικράτηση, αλλά όπως γίνεται σε όλα τα Total War games, δεν υπάρχει σωστός ή σίγουρος δρόμος για τη νίκη. Κάνε τις επιλογές σου, όρισε την κληρονομία σου και άφησε το αποτύπωμα σου στην ιστορία.

  • Kαπνός και Ατσάλι: Fall of the Samurai

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της περιήγησης μας στο Fall of the Samurai μέσα από τις μαρτυρίες των Developers βλέπουμε λεπτομέρειες για όλα τα νέα στοιχεία που εισαγάγει το Fall of the Samurai σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Shogun 2.


Kαπνός και Ατσάλι Fall of the Samurai

  • Η Ιστορία πίσω από το Fall of the Samurai

Περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο του Fall of the Samurai, που θα σας θυμίσουν έντονα την κινηματογραφική επιτυχία του Tom Cruise, ο Τελευταίος Σαμουράι.


Η Ιστορία πίσω από το Fall of the Samurai

Σχετικά με την κυκλοφορία του Total War: Shogun 2 -- Fall of the Samurai

Το Total War: Shogun 2 -- Fall of the Samurai θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα την Παρασκευή 23 Μαρτίου και θα κοστίζει €26.99. Δεν απαιτείται το Shogun 2 για να παίξει (είναι stand alone) και τα δύο games δεν συνδέονται (εκτός εαν έχετε κάνει καριέρα στο multiplayer του Shogun 2, οπότε μπορείτε να παίξετε με το Avatar του Shogun 2 και στο Fall of the Samurai αν το επιθυμείτε).

Στην Ελλάδα, όσοι προπαραγγείλουν ή αγοράσουν το παιχνίδι κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας από επιλεγμένα καταστήματα (€26.99), κερδίζουν το Saga Faction Pack, όσοι προπαραγγείλουν το Fall of the Samurai από το Steam (€29.99) κερδίζουν το Tsu Faction Pack, ενώ όσοι προπαραγγείλουν από το κατάστημα της SEGA κερδίζουν το Obama Faction Pack.

**Saga Faction Pack - Οι Saga είναι πρωτοπόροι της βιομηχανίας. Προοδευτικοί τόσο στον πόλεμο όσο και στην πολιτική έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία των δυτικών δυνάμεων και ξεχωρίζουν στον πόλεμο τόσο με το πυροβολικό τους όσο και μεν τα πολεμικά πλοία τους πάντα στην υπηρεσία του αυτοκράτορα**

** Tsu Faction Pack - Οι Tsu με τις ταπεινές καταβολές τους είναι ικανοί στο να τρέπουν την κοινή γνώμη υπέρ του αυτοκράτορα ενώ παράλληλα προκαλούν τρόμο στους εχθρούς τους με τη χρήση των Ninja και δολοφόνων τόσο στο πεδίο της μάχης όσο και σαν πράκτορες. Πολύ λίγοι μπορούν να συγκριθούν σε πονηριά με αυτούς**

**Obama Faction Pack - Η φατρία των Obama, διάσημοι για την ικανότητά τους να διαχειρίζονται την εξουσία, έχουν τρομερή επιδεξιότητα στο να διαμορφώνουν τη θέληση του λαού. Ιδεολόγοι που με πείσμα υποστηρίζουν τις αξίες της γης τους, είναι έτοιμοι να προσφέρουν περισσότερα σε φόρους για να πετύχουν τους στόχους τους**

Plaisio Twin Pack

Ακόμη, το Πλαίσιο σε συνεργασία με τη SEGA κυκλοφορεί σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το Plaisio Twin Pack με 2 DLC, ένα για το κάθε game στα €39.99.

**Το πακέτο είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν αγοράσει το Shogun 2, ενώ το Πλαίσιο σε συνεργασία με τη SEGA δήλωσαν ότι θα τρέξουν και άλλα αποκλειστικά projects στο άμεσο μέλλον στην προσπάθειά να τονώσουν το PC gaming. (να σημειώσουμε ότι ήδη το Πλαίσιο διαθέτει μια τεράστια γκάμα από Total War Games και συλλογές στα €9.90)**

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι και τους τρόπους προπαραγγελίας θα βρείτε στην εδώ.

Loading