Touristlink, νέο social network για ταξιδιώτες

Κάθε φορά που σχεδιάζουμε κάποιο ταξίδι, συνηθίζουμε να συμβουλευόμαστε φίλους και συγγενείς μας που έχουν επισκεφτεί το συγκεκριμένο προορισμό.

Τώρα, τη δουλειά αυτή έρχεται να αναλάβει ένα νέο κοινωνικό δίκτυο με την ονομασία Touristlink, που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αλληλεπιδρoύν με άλλους χρήστες ή να συμβουλεύονται ειδικούς.

Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου μπορούν να δημιουργούν λίστες με τους αγαπημένους τους προορισμούς, να τους μοιράζονται με τους φίλους τους, να προτείνουν αξιοθέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα μέρη που έχουν επισκεφτεί.

Επιπλέον, το Touristlink παρέχει μία λίστα με τα κορυφαία αξιοθέατα σε κάθε πόλη βάσει βαθμολογιών και κριτικών των χρηστών, αλλά και πλήρη πρόσβαση σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαστές δωματίων.

Οτιδήποτε και αν χρειαστείς, μπορείς απλά να δημοσιεύσεις το αίτημα σου και σύντομα θα λάβεις πολλαπλές προσφορές από επαγγελματίες στο χώρο του ταξιδιού για να επιλέξεις αυτή που θεωρείς πιο συμφέρουσα.

Πριν από την είσοδο τους στο σύστημα, οι ειδικοί περνούν από ειδικό έλεγχο προκειμένου να πιστοποιηθεί η ταυτότητα τους, ενώ ο κάθε ένας από αυτούς βαθμολογείται βάσει των χαμηλότερων τιμών, των υπηρεσιών αλλά και του πόσο ενεργός είναι.

Η είσοδος στο Touristlink και η χρήση του είναι εντελώς δωρεάν, αν και σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποια κράτηση μέσω του site, κρατάει προμήθεια 10%. Προς το παρόν, το κοινωνικό δίκτυο βρίσκεται σε public beta έκδοση με 1.500 εγγεγραμμένα μέλη και αναμένεται να ανοίξει επίσημα τις πύλες του τον ερχόμενο Μάιο.

Loading