TRON: Legacy, μπείτε στον κόσμο του μέσα από το Nokia N8 και το Ovi Store



Η Nokia, σε συνεργασία με τα στούντιο Disney, ετοιμάζεται να γιορτάσει την παρουσίαση της ταινίας "TRON: Legacy", με αποκλειστικά τρέιλερ και υλικό υψηλής ανάλυσης που υπάρχουν ήδη διαθέσιμα στο Ovi Store και στην σελίδα της Nokia στο Facebook για το  Nokia N8.

Εφαρμογές και επιπλέον υλικό, διαθέσιμα στο Ovi Store

Οι φίλοι του TRON μπορούν, μέσα από το Ovi Store, να επιλέξουν για το δικό τους Nokia N8 ειδικά wallpapers, ringtones και φωτογραφίες από την ταινία "TRON: Legacy", ενώ παράλληλα μπορούν να κατεβάσουν, σε αποκλειστικότητα, την εφαρμογή "ΤRON: Legacy" Challenge app,  εξασφαλίζοντας έτσι μια μοναδική immersive εμπειρία μέσα από τη χρήση των Ovi Maps που τους δίνει την ευκαιρία να καταδυθούν στον φανταστικό κόσμο της ταινίας και να περιπλανηθούν στις διάφορες πίστες με βάση το σενάριο της. Μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν την Αψίδα του Φλυν χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κωδικό στα Ovi Maps και να φτιάξουν παζλ με φωτογραφίες και βίντεο από το Ovi Store.

Ειδικό Facebook Game για τους φίλους του TRON

Για τους φίλους του TRON στην Ελλάδα, η σελίδα της Nokia στο Facebook φιλοξενεί μια νέα εκδοχή του κλασσικού παιχνιδιού lightcycle duel για δύο παίκτες. Κάθε παίκτης προσπαθεί με τη βοήθεια μιας δέσμης φωτός να σχεδιάσει σε πραγματικό χρόνο έναν εικονικό λαβύρινθο και να εγκλωβίσει τον αντίπαλό του. Κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να μπει και στο δικό του εικονικό λαβύρινθο, για λόγους εξάσκησης.

Οι νικητές κάθε μονομαχίας κερδίζουν πόντους, ενώ υπάρχουν πολλές λίστες όπου κατατάσσονται τα αποτελέσματα διαφόρων κατηγοριών. Η γενική κατάταξη βασίζεται στον λόγο του συνολικού αριθμού των παιχνιδιών και των κερδισμένων μονομαχιών. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την PXP Interactive και είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 13 Δεκεμβρίου.

Η ταινία "TRON: Legacy" ξεκίνησε να προβάλλεται από σήμερα 16 Δεκεμβρίου

Loading