Turntable.fm: Παίξτε τον DJ και αφήστε τους άλλους να σας ψηφίσουν!

Τώρα μπορείτε να "παίξετε" τον DJ με τη νέα μουσική υπηρεσία Turntable.fm, το chatroom στο οποίο οι επίδοξοι DJ παίζουν με τη σειρά (εξού και η ονομασία) τις μουσικές επιλογές τους σε αυτούς που βρίσκονται στο δωμάτιο!

Σε κάθε δωμάτιο μπορούν να βρίσκονται έως και πέντε  DJ κάθε φορά, οι οποίοι ετοιμάζουν τις playlists τους. Τα τραγούδια εναλλάσσονται κυκλικά από τον ένα στον άλλον, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα σε αυτούς που βρίσκονται στο δωμάτιο να ψηφίζουν (από ελεεινό ως φανταστικό).

Οι DJ συγκεντρώνουν πόντους όποτε η εκάστοτε επιλογή τους γίνεται αρεστή, ενώ σε περίπτωση που το τραγούδι τους χαρακτηριστεί από πολλούς ως "ελεεινό", η υπηρεσία προχωράει στον επόμενο!

Επιπλέον, οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να ανεβάσουν τα τραγούδια τους ή να επιλέξουν από τα ήδη υπάρχοντα στη μουσική βιβλιοθήκη. Αν βρουν, μάλιστα, κάποιο τραγούδι που τους αρέσει, υπάρχει επιλογή "Add to iTunes" για άμεση αγορά.

Για την ώρα, η ενδιαφέρουσα αυτή υπηρεσία βρίσκεται σε closed-beta έκδοση και δεν μπορείτε να εισέλθετε στην ιστοσελίδα εκτός και αν έχετε κάποιον "cool" φίλο στο Facebook που την χρησιμοποιεί ήδη...

Loading