Twine, η συσκευή που σου στέλνει email για να βγάλεις τα ρούχα από το πλυντήριο [Video]

Πώς θα σας φαινόταν να υπήρχε μια μαγική συσκευή που να σας δίνει πλήρη αναφορά για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά;

Τώρα έρχεται ένα νέο Kickstarter προϊόν σχεδιασμένο ακριβώς για το σκοπό αυτό. Με την ονομασία Τwine, πρόκειται για μία μικρή αλλά θαυματουργή συσκευή που δημιουργεί συνδεδεμένα συστήματα Internet οπουδήποτε υπάρχει WiFi.

Mε χαμηλές απαιτήσεις ενέργειας (2 ΑΑΑ μπαταρίες που κρατάνε για μήνες), η συσκευή κάνει χρήση real-time software, ενώ είναι εξοπλισμένη με μια ασύρματη μονάδα ενσωματωμένη σε ένα cloud-based σύστημα, αισθητήρες δόνησης, θερμοκρασίας και υγρασίας καθώς και έναν αισθητήρα επέκτασης που επιτρέπει τη σύνδεση πρόσθετων αισθητήρων.

Στην πράξη, το Twine φροντίζει να σας ενημερώνει για οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι σας (με την προϋπόθεση ύπαρξης WiFi) μέσω tweet, SMS ή email. Για παράδειγμα, κάνοντας χρήση των αισθητήρων δόνησης και υγρασίας αντίστοιχα, σας ειδοποιεί κάθε φορά που έρχεται η ώρα να βγάλετε τα ρούχα από το πλυντήριο σας ή σε περίπτωση που πλυμμηρίσει το σπίτι σας ενώ βρίσκεστε διακοπές.

Μέχρι στιγμής, το Twine έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει το ποσό των $29.945 χωρίζοντας το μόλις $5.000 από τον τελικό στόχο και έχοντας περιθώριο 40 ακόμα ημερών. Σε περίπτωση που θέλετε να το ενισχύσετε μπορείτε να το κάνετε από εδώ.


Twine by TechGear

Loading