Η Twitter ανακοινώνει και επίσημα τη δυνατότητα downloading των tweets σου

H Twitter ανακοίνωσε και επίσημα στο blog της την πολυαναμενόμενη για πολλούς δυνατότητα downloading των tweets τους, λειτουργία που από την αρχή της εβδομάδας είναι διαθέσιμη σε δοκιμαστικό γκρουπ χρηστών μέσω της επιλογής 'Your Twitter Archive'.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι χρήστες του Twitter θα μπορούν στο εξής να κατεβάζουν το πλήρες αρχείο των tweets τους από τη μέρα που ενεγράφησαν στο κοινωνικό δίκτυο, με τη νέα λειτουργία να κάνει την εμφάνιση της σταδιακά και ξεκινώντας από αυτούς με επιλεγμένη γλώσσα τα Αγγλικά:

"Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο και για όλες τις διαφορετικές γλώσσες που προσφέρουμε. "

Η νέα λειτουργία παρέχει δυνατότητα προβολής των tweets ανά μήνα και αναζήτηση βάσει συγκεκριμένων, λέξεων, φράσεων, hashtags ή usernames. Για να κατεβάσετε τα tweets σας, πηγαίνετε στα Settings, κάνετε scroll down μέχρι κάτω και ελέγχετε αν υπάρχει η επιλογή 'Your Twitter Archive'. Αν ναι κάνετε κλικ και ακολουθείτε τις οδηγίες που θα σας αποσταλούν αναλυτικά μέσω mail.

[via Venturebeat]

Loading