Το twitter.com γίνεται 5 φορές ταχύτερο!

twitter logo

Το twitter φημίζεται για την ταχύτητα μετάδοσης του "μηνύματος" σε σχέση με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του "Ταχύτερου Social Media Network" ωστόσο η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα νέων διαδικασιών που θα κάνουν την εμπειρία χρήσης του ακόμα καλύτερη.

Οι πιο πρόσφατες αλλαγές που ανακοίνωσε εχτές η εταιρεία περιλαμβάνουν μία σειρά αναβαθμίσεων που έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την αύξηση της ταχύτητας του twitter.com κατά 5 φορές!

Η μοναδική αλλαγή που ενδεχομένως να προσέξουν οι χρήστες αφορά το γνωστό hashbang #! που συνηθίσαμε να βλέπουμε στο url των μεμονωμένων tweets και το οποίο πλέον αφαιρείται.

New twitter without hashbang #!

Οι υπόλοιπες αλλαγές αφορούν προγραμματιστικά κομμάτια που δεν γίνονται ορατά στον χρήστη αν και συμβάλουν στο μέγιστο για την βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης του περιεχομένου (περιγράφονται αναλυτικά στο engineering.twitter.com)

Το νέο, ταχύτερο, twitter.com έχει αρχίσει να γίνεται διαθέσιμο ανά τον κόσμο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για όλους τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Loading