To Twitvid επανακυκλοφορεί ως Telly, ένα νέο Pinterest για video

To Twitvid εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2009 με την προοπτική να γίνει κάτι αντίστοιχο με το Twitpic του Twitter αλλά για video. Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και εξελίχθηκε σε μια ιστοσελίδα όπου οι χρήστες μπορούσαν να βλέπουν τα videos που ανέβαζαν οι φίλοι τους.

Τώρα η υπηρεσία επανακυκλοφορεί με την ονομασία Telly, ανανεωμένη εμφάνιση και λειτουργίες που θυμίζουν Pinterest καθώς επίσης και δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο από τα YouTube, Vimeo και άλλα sites.

Αφού εισέλθετε στην υπηρεσία, πρώτη σας δουλειά είναι να επιλέξετε τα ενδιαφέροντα σας και τους χρήστες που θέλετε να ακολουθείτε και αμέσως σας εμφανίζεται ένα προσωποποιημένο feed με videos. Από εκεί μπορείτε να προσθέσετε κάποιο video στη συλλογή σας, να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Telly ή ακόμα και με τα Facebook και Twitter.

Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα bookmarklet στον browser σας (drag στο bookmarks bar) στο οποίο θα κάνετε κλικ κάθε φορά που βλέπετε ένα ενδιαφέρον video. Προς το παρόν το Telly διατίθεται μόνο σε web έκδοση, αλλά σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Mo Al Adham, σύντομα θα κάνουν την εμφάνιση τους και οι mobile εφαρμογές.

Το Telly μπορείτε να δοκιμάσετε από εδώ.

[πηγή techcrunch]
Loading