Η UBER γιορτάζει τον Δημήτρη και τη Δήμητρα με δώρα και πολλές εκπλήξεις

[Δ.Τ.]

Δημήτριος, Δημήτρης, Μήτρος, Μήτσος, Ντιμ, Δήμητρα, Δημητρούλα, Ντίμη ή όποια άλλη παραλλαγή, οι Έλληνες που γιορτάζουν του Αγίου Δημητρίου αποτελούν σχεδόν το 5% του Ελληνικού πληθυσμού. Είναι σίγουρο, ότι όλοι μας έχουμε ένα Δημήτρη ή/και μία Δήμητρα που να γιορτάζει στις 26 Οκτωβρίου. Για αυτό και εμείς στην UBER λαμβάνουμε τα μέτρα μας.

#UberΓΙΟΡΤΑΖΩ

Με στόχο να βοηθήσουμε εσάς, τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες, να γιορτάσετε ξέγνοιαστα την ονομαστική σας εορτή, γιορτάζουμε μαζί σας. Στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου αφήστε το αυτοκίνητο σπίτι και βγείτε μόνο με uberX! Ο προσωπικός οδηγός σας θα φροντίσει να σας πάει όπου διαλέξετε! Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο σας δίνουμε μία διαδρομή κάθε ημέρα αξίας 10€ για να τη χρησιμοποιήσετε από τις 09:00 το βράδυ με 05:00 τα ξημερώματα όπως εσείς θέλετε. Για να γυρίζετε πάντα με ασφάλεια και να μην αφήνετε ποτέ την ώρα να σας το χαλάει.

Όσοι γιορτάζετε και είστε ήδη χρήστες της εφαρμογής Uber δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Θα λάβετε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ένα email από την Uber που θα τα εξηγεί όλα. Εσείς που γιορτάζετε του Αγίου Δημητρίου και δεν έχετε κατεβάσει ακόμα την εφαρμογή, τι περιμένετε; Κατεβάστε την εφαρμογή, δημιουργήστε λογαριασμό βάζοντας το όνομα σας (Δημήτρης ή Δήμητρα) μέχρι αυτή την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 στις 6:00 τo απόγευμα και κερδίστε και εσείς το εορταστικό σας δώρο ως μέλος του club UberΓΙΟΡΤΑΖΩ.

Τέλος, αν δεν γιορτάζετε του Αγίου Δημητρίου, μην αποθαρρύνεστε γιατί η Uber σας σκέφτηκε και εσάς: Κάντε tag το φίλο ή τη φίλη σας που γιορτάζουν για να τους ενημερώσετε για την προσφορά, μοιραστείτε της διαδρομή μαζί τους και γιορτάστε μαζί.

Πως μπορείτε να λάβετε και εσείς το δώρο για την ονομαστική σας εορτή

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή της Uber στα αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOS & Android.
  2. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας προσθέτοντας το όνομα, τηλέφωνο, email και επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (Κάρτα: χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτικη, Μετρητά ή PayPal).
  3. Δείτε αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις εδώ.

Αυτή είναι η πρώτη ενέργεια της Uber που αφορά σε ονομαστική εορτή. Επισκεφτείτε τη σελίδες της Uber στα social media και περιμένετε νέα μας για να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε την επόμενη ονομαστική γιορτή που θα γιορτάσετε αλλιώς μαζί μας!

Loading