Στις 20 Φεβρουαρίου, η Uber κερνάει pop corn και σας τα φέρνει στην πόρτα σας

uber-popy-s

[Δ.Τ.]

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αδιαμφισβήτητα μία πλούσια εβδομάδα, γεμάτη γλέντι, χαρά, αποκριάτικα πάρτι και ξέφρενο χορό. Αλλά πριν από αυτό, υπάρχει ένα μεγάλο γεγονός που περιμένουμε όλοι με αγωνία. Την Παρασκευή 20 Φεβρουάριου γίνεται η απονομή των Όσκαρ και θα τα έχει όλα. Κόκκινο χαλί, λαμπερά φορέματα, κομψά κοστούμια, νικητές και ηττημένους.


Κι επειδή Όσκαρ χωρίς pop corn δεν γίνεται, η Uber έχει τη λύση .. σε συνεργασία με τα Popy's κερνάει πεντανόστιμα pop corn. Πώς; Με το πάτημα ενός κουμπιού!
Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου από τις 5:00 μ.μ. ως τις 7:00 μ.μ. τα uberTAXI παραδίδουν λαχταριστά πακέτα Popy's σε όλη την Αθήνα.

Τα #UberYummy πακέτα περιέχουν τις δύο υπογραφές των Popy's Gourmet Pop Corn: αλμυρά CheeseCorn και γλυκύτατα CaramelCorn για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα. Σε κάθε πακέτο περιλαμβάνεται, επίσης, και μια εκπτωτική κάρτα για την επόμενη παραγγελία από το online κατάστημα Popy's με την οποία καλύπτονται τα έξοδα αποστολής σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας για να μπορούν όλοι να απολαύσουν τα γευστικά Pop Corn, και εκεί όπου η Uber δεν έχει φτάσει ακόμα.

Πώς θα παραγγείλετε το POP CORN σας;

  • Αν δεν είστε ήδη χρήστης της Uber εφαρμογής, μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.uber.com ή από το store του smartphone σας (διατίθεται για iPhone, Android, Windows Phone και Blackberry, καθώς και για online browsing στο m.uber.com).
  • Κάνετε εγγραφή για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Uber.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου από τις 5:00 μ.μ ως τις 7:00 μ.μ.
  • Σύρετε το slider δεξιά για να επιλέξετε το pop corn.
  • Δείτε το πλησιέστερο αυτοκινητάκι με pop corn στο χάρτη και επιλέξτε "καθορισμός τοποθεσίας παραλαβής" για να παραγγείλετε το Popy's πακετάκι σας.
  • Παρακολουθήστε στο χάρτη live το Popy's πακετάκι σας να έρχεται προς τα εσάς!
  • Περιμένετε το uberTAXI σας στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε ορίσει για να παραλάβετε το πακέτο σας.

Αν δεν τα καταφέρετε αμέσως προσπαθήστε ξανά! Υπάρχουν πολλά #UberYummy πακέτα!

#UberYummy

Loading