UE Roll 2: Το πιο φορητό ηχείο εκπέμπει δυνατότερο ήχο και έχει μεγαλύτερη ασύρματη εμβέλεια

ue_roll_2

[Δ.Τ.]

Η Ultimate Ears προσθέτει το UE ROLL 2 στην οικογένεια ασύρματων και φορητών ηχείων που λειτουργούν οπουδήποτε. Ξεκινώντας με το UE BOOM το 2013 και φτάνοντας τώρα σε νέα επίπεδα με την παρουσίαση του UE ROLL 2, η UE συνεχίζει να πρωτοπορεί στην κατηγορία ηχείων Bluetooth από τη σχεδίαση έως τον ήχο.

Είτε είστε στην παραλία είτε ταξιδεύετε, το UE ROLL 2 προσφέρει δυναμική ψυχαγωγία, με 15 τοις εκατό περισσότερο ήχο και αυξημένη ασύρματη εμβέλεια 30 μέτρων, ενώ διατηρεί την κομψή σχεδίαση σε σχήμα δίσκου του αυθεντικού UE ROLL. Το UE ROLL 2 ζυγίζει περίπου 230 γραμμάρια και παρέχει δυνατότερο ήχο χωρίς αύξηση του μεγέθους ή επιπλέον όγκο.

Το UE ROLL 2 μπορεί να σας ακολουθήσει στην επόμενη περιπέτειά σας. Αυτό το μικρό και ελαφρύ ηχείο είναι εξοπλισμένο με έναν ελαστικό ιμάντα σε σχήμα βρόχου που το καθιστά φορητό και ευέλικτο. Μπορείτε να το δέσετε στο σακίδιο, τη ζώνη ή το ποδήλατό σας, για να έχετε μουσική όπου και αν βρίσκεστε. Είναι αδιάβροχο (με πιστοποίηση IPX7), ανθεκτικό σε πτώσεις και έχει κατασκευαστεί ώστε να αντέχει τις δονήσεις παρέχοντας, παράλληλα, άψογο ήχο απευθείας από την παλάμη του χεριού σας.

Όπως αναφέρει η Charlotte Johs, Γενική Διευθύντρια της Ultimate Ears,

"Χάρη στον ελαστικό ιμάντα σε σχήμα βρόχου, το UE ROLL είναι το πιο φορητό, βολικό και ευέλικτο ηχείο της οικογένειας προϊόντων μας. Κανένα άλλο ηχείο δεν έχει ό,τι χρειάζεται για να το κρεμάσει ο χρήστης στο ντους, να το πάρει μαζί του στην πισίνα ή να το δέσει στο ποδήλατό του. Το UE ROLL 2 παρέχει όλες αυτές τις δυνατότητες μαζί με βελτιωμένο ήχο και μεγαλύτερη ασύρματη εμβέλεια, ώστε να κάνετε αυτό που αγαπάτε με μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία. Κάθε ασύρματο ηχείο αξίζει μια θέση στην πισίνα. Το UE ROLL 2 συνοδεύεται από το σωσίβιο UE Floatie, ώστε το ηχείο σας να μπορεί να επιπλέει μαζί σας στην πισίνα, ενώ διασκεδάζετε στο πάρτι σας."

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το UE ROLL 2 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης τον Μάιο του 2016, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €99. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.ultimateears.com.

 

Loading