Ulefone Power 3/3S: Τα εντυπωσιακά smartphones με την τεράστια μπαταρία σε φοβερές τιμές

Νέα μεγάλη εκπτωτική ενέργεια της Ulefone με το κατάστημα AliExpress, με την εταιρεία να διαθέτει σε εξαιρετικές τιμές τα δύο τελευταία και δημοφιλέστερα battery phones του καταλόγου της, τα Ulefone Power 3 και Power 3S. Αμφότερα προσφέρουν στον χρήστη οθόνη αναλογίας 18:9 και αυτονομία 4 ημερών με μία φόρτιση.

Προφανώς, το μεγαλύτερο selling point είναι η μπαταρία, αφού το Power 3 έρχεται με χωρητικότητα 6080mAh, ενώ το Power 3S με 6350mAh. Αν αναρωτιέστε πόσο γρήγορα φορτίζουν, η εταιρεία έχει συμπεριλάβει στα κουτιά τους φορτιστή 5V/3A με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται το γέμισμα σε λιγότερο από 2 ώρες.

Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Ulefone Power 3 έρχεται με επεξεργαστή octa-core MediaTek Helio P23, 6GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), dual κάμερα 21MP + 5MP, dual εμπρόσθια κάμερα 13MP + 5MP με αναβαθμισένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και ξεχωριστό επεξεργαστή Hi-Fi. Από την άλλη, το Ulefone Power 3S διαθέτει τα ίδια με εξαίρεση την μικρότερη μνήμη RAM (4GB) και τη διπλή πίσω κάμερα (16MP+ 5MP). Αμφότερα τρέχουν λειτουργικό σύστημα Android 7.1 Nougat και θα λάβουν σύντομα την αναβάθμιση στο Android 8.0 Oreo.

Μπορείτε να βρείτε το Ulefone Power 3 σε τιμή €148.33 και το Ulefone Power 3S στα €138.82. Δείτε όλες τις προσφορές τις Ulefone στο Aliexpress εδώ.

Loading