Η Google παρουσιάζει το νέο Google Play Music – η ιδανική μουσική για κάθε στιγμή

google_play_music_update

To Google Play Music, έχει σχεδιαστεί για να παίζει για εσάς τα κατάλληλα μουσικά κομμάτια που ταιριάζουν σε διαφορετικές στιγμές και καταστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η εφαρμογή χρησιμοποιήσει παραμέτρους, όπως η ώρα και η ημερομηνία, ώστε να είναι διαθέσιμη η κατάλληλη μουσική την κατάλληλη στιγμή.

Το ανανεωμένο Google Play Music διαθέτει τις ακόλουθες αναβαθμίσεις:


Συνθήκες

  • Χρησιμοποιεί και άλλες παραμέτρους όπως η τοποθεσία, οι καιρικές συνθήκες και η δραστηριότητα του χρήστη, οι οποίες σε συνδυασμό με την αυτόματη μάθηση και τις χειροποίητες λίστες αναπαραγωγής, σας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο να εξατομικεύσετε τις μουσικές σας επιλογές.
  • To Google Play Music μπορεί και ανιχνεύει πότε είστε στο σπίτι, στην εργασία, για περπάτημα, για ποδηλασία, στο γυμναστήριο, στο πάρκο, στο καφέ, στη βιβλιοθήκη, στο αεροδρόμιο ή στο αυτοκίνητο, και σας προτείνει μουσική κατάλληλη για την περίσταση, βασισμένη τόσο στο τι ταιριάζει σε τέτοιες συνθήκες όσο και στο τι έχετε ακούσει παλαιότερα σε αυτές τις δράσεις σας.

Περιεχόμενο

  • Πλέον δεν είναι μόνο το περιεχόμενο της εφαρμογής πιο εξατομικευμένο, αλλά και τα χαρακτηριστικά της.
  • Οι δυναμικά εξατομικευμένες προτάσεις συνίστανται σε νέες κυκλοφορίες μουσικών κομματιών για κάθε διάθεση και στιγμή, καθώς και μουσική που βασίζεται σε καλλιτέχνες των οποίων είστε οπαδός, ή έχετε πρόσφατα ανακαλύψει. Περιλαμβάνουν επίσης κορυφαία άλμπουμ και μια ολοκληρωμένη λίστα ραδιοφωνικών σταθμών, τα πιο δημοφιλή τραγούδια των charts και των μουσικών blogs.
  • Η δυνατότητα της εφαρμογής να «μαθαίνει» αυτόματα, βοηθά τη σελίδα να ανανεώνεται τόσο καλά, ώστε εκτιμώντας τις κορυφαίες προτιμήσεις σας μαθαίνει τις συνήθειες σας και καταχωρεί τα σωστά τραγούδια, ώστε να τα βρείτε άμεσα.

Online και offline

Η Offline εμπειρία περιλαμβάνει ένα ραδιοφωνικό σταθμό που έχετε ακούσει πρόσφατα (και άλλα τραγούδια σχετικά με τη μουσική του σταθμού αυτού) για την περίπτωση που δεν έχετε κατεβάσει μουσική πριν χαθεί η online σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Η νέα εφαρμογή Google Play Music θα είναι διαθέσιμη σε 62 χώρες από τις 14 Νοεμβρίου για συσκευές Android και αργότερα για συσκευές iOS και desktop.

Loading