To 74% των χρηστών θέλει το smartphone τους να βγάζει τέλειες φωτογραφίες

Σχεδόν όλοι οι χρήστες smartphones βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Την ίδια στιγμή το 70% παρατηρεί διαφορές ως προς την ποιότητα της κάμερας σε διαφορετικά τηλέφωνα.


Με τους περισσότερους χρήστες smartphone να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να τραβήξουν φωτογραφίες, φαίνεται ότι τα smartphones έχουν σχεδόν αντικαταστήσει τις παραδοσιακές φωτογραφικές μηχανές. Παρόλα αυτά, την ίδια στιγμή, οι καταναλωτές δεν φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την ποιότητα της κάμερας των συσκευών τους. Σύμφωνα με την έρευνα «Huawei Summer Barometer», η οποία πραγματοποιήθηκε μαζί με την ερευνητική εταιρεία Ipsos στην Κεντρική - Ανατολική Ευρώπη και στη Σκανδιναβία, σχεδόν το 74% των χρηστών στην Ευρώπη επιβεβαιώνει πως υπάρχουν αισθητές διαφορές στην ποιότητα των φωτογραφιών των smartphones.

Όπως αναφέρει ο κος Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager της Huawei Ελλάδας,

"Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Το να βγάζει κάποιος φωτογραφίες από το smartphone του είναι  από τις πιο δημοφιλείς δυνατότητες του κινητού. Όλοι το κάνουν. Την ίδια στιγμή, όμως, η πλειοψηφία των χρηστών δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη σχέση ποιότητας - κόστους. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης  από τους κατασκευαστές"

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, το 2016, η Huawei και η Leica, με τη δεύτερη να είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα στην κατασκευή premium φωτογραφίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα προηγμένο σύστημα φωτογραφικών μηχανών για smartphones - και αυτή ήταν η αρχή για να γεννηθεί το smartphone Huawei P9. Ένα από τα πρώτα smartphones της αγοράς με φακό διπλής κάμερας, το οποίο προσφέρει μια απαράμιλλη ποιότητα φωτογραφιών.

Η Huawei απάντησε στην παραπάνω ανάγκη των καταναλωτών, η οποία βάσει της έρευνας εξακολουθεί να παραμένει.  Η έρευνα “Huawei Summer Barometer” αναδεικνύει ότι μόνο το 19% των χρηστών αναφέρουν ότι η ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής στα smartphones τους είναι αρκετά καλή, ώστε να μην χρειάζεται να παίρνουν μαζί στις διακοπές τους τις παραδοσιακές κάμερες.

Από την άλλη πλευρά, παρά τις αμφιβολίες για την ποιότητα των φωτογραφιών, εκείνοι που έχουν smartphones συνεχίζουν να τραβούν φωτογραφίες (κυρίως selfies- το 76%), καθώς επίσης να τις χρησιμοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο - τις ανεβάζουν στα social media (το 55%), τις επεξεργάζονται σε μια τρίτη εφαρμογή που έχουν εγκαταστήσει, διαφορετική από εκείνη που υπήρχε ήδη από τον κατασκευαστή του κινητού (32%) ή χρησιμοποιούν selfie stick για φωτογραφίες διακοπών ( 16%).

Για όσους δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα, το smartphone της Huawei P10 είναι μια φυσική επιλογή. Το P10 προσφέρει ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας διπλού φακού, το οποίο έχει κατασκευαστεί με σύμμαχο τη Leica, και τη μπροστινή κάμερα υψηλής ευκρίνειας, με ασυναγώνιστες σε ποιότητα selfies και φωτογραφίες - πορτρέτα.

H Huawei εν όψει του καλοκαιριού, προσφέρει με την αγορά ενός Huawei P10 ή P10 Plus από 19 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου, εντελώς δωρεάν τρία χρήσιμα αξεσουάρ/gadgets (πανίσχυρο Power bank, Car SuperCharger και μοναδικές ειδικά κατασκευασμένες θήκες για τα Huawei P10 & P10 Plus). Παράλληλα, όσοι αγόρασαν Huawei P10 lite μέχρι τις 14 Ιουνίου, θα λάβουν ως δώρο ένα Power Bank για να μην μείνουν ποτέ χωρίς μπαταρία στις διακοπές τους. Τέλος, υπάρχει και 3η προσφορά: Για κάθε αγορά Huawei P8 lite ή P9 lite ή P10 lite από τις 12 Ιουλίου και μετά και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, η Huawei δίνει ένα υπέροχο Selfie Stick δώρο για μοναδικές selfies στις διακοπές σας! Για να γίνουν δικά σας τα μοναδικά αυτά δώρα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://makeitpossible.gr

Loading